torsdag 17 februari 2011

Syfestivalen!

Jag ser framemot Syfestivalen på lördag, ska bli så kul att åka ditt med kompis L-E. Sunna har frågat på sin blogg hur vi ska känna igen varandra, vet inte alls annat än att man kommer att gå runt där bland en massa människor, som man känner via bloggen, men inte har en aning om hur de ser ut i verkligheten.

Ska man sätta på sig en rosett, en namnskylt, bloggnamnet kanske eller något annat för att vi ska kunna känna igen varandra? Ska vi samlas under klockan, om det finns en sådan?

Stickningen står fortfarande på sockor och lite virkade vantar, det är mycket som har kommit till en kritisk punkt, avstängning eller mätning, och då börjar jag på en ny lätt stickning! Snart har jag en massa saker som ligger och inte blir färdiga......Lila garn, Drops Eskimo, är i alla fall inköpt till Dotterns nya mössa, får se när jag hinner, för det mönstret har jag inte i huvudet.

Just nu är det mycket kring barn och skola, mycket tänkande, mycket sömnlöst, mycket telefon ,mycket mail, så jag behöver verkligen en ledig dag på lördag, så jag kan få nya tankar och ta nya grepp sedan. Föräldrar till barn med funktionshinder tappas på energi i dessa tider med besparingar och okunnighet.

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hoppas du träffar nån och namnlappar var väl en bra ide´tycker jag.
Själv får jag hoppa även denna gång och det känns så trist, men det blir ju flera.
Hoppas du får trevligt på lördag

Astrid sa...

Jag kommer också på lördag. Klockan 12 är jag alltid hungrig. Då kommer vi att stå i en matkö jag och min vuxna dotter. :D
Det blir till att snegla sig omkring efter nån man tycker sig känna igen.

Handarbete/Pyssel sa...

Åååh! Vad härligt att du kommer iväg på syfestivalen!
Namnlappar med både vanligt namn och bloggnamn är väl inte så dumt - för är man många så är det ju inte så lätt att lära sig alla namn sådär genast.

Själv ska jag iväg över sportlovet (v.9). Hälsa på ena systern och även träffa en annan syster där. Men jag ska även träffa en bloggvän på ett café. Ser jag fram emot!

:( Trist när man stjäls på energi bara för att man får kämpa extra för att man har barn med funktionshinder.
Skickar dig en styrkekram !!!

ylva sa...

Hoppas att du får en bra dag. Själv har jag valt bort festivalen för jag har annat skoj för mig.

Linn sa...

det verkar ju som att alla som skriver på bloggarna ska åka på lördagen, men då kan inte jag =O så jag kanske blir den enda där sen på söndan då.. hmm

Losarinas mor sa...

Hvor er det godt, du kan få en fridag fra det hele !

Cathis stick och sy sa...

Hej.Ha det så bra på festivalen.Inte i år heller kommer jag mig dit av olika orsaker.Tårtan var inte svår att göra fast jag trodde det.Fick hjälp av det yngre barnet vars tårta vi gjorde.
Cathairna

Vicki sa...

Så trevligt det låter att du ska träffa bloggvänner i morgon. Är det första gången ni ska träffas? Bor ni i närheten av varandra?

Hur gamla är dina barn?

Trevlig helg,Vicki

Carina sa...

Vilken häftig tanke att så där i vimlet träffa på bloggare och upptäcka att man brukar läsa just den. Det skulle behövas någon slags brosch som alla känner igen. Rosett? Ok. Vad som helst egentligen bara alla vet. Och så måste man stoppa vederbörande och fråga vilken blogg har du.