tisdag 5 april 2011

Köpenhamn tur retur


med Norwegian, inte alls så illa som jag trodde. Man har ju både läst och hört om lågprisbolag, men detta gick galant. Smidigt att checka in själv, bra och ganska nya flygplan och på hemvägen var en dotter till en av mina förra arbetskamrater flygvärdinna, en stor överraskning!
Hotellet i Köpenhamn var bra, bodde i de tidigare inte helt fina kvarteren bakom Centralen, men detta hotell hade fina rum och toppen frukost! Tänk att få äta wienerbröd och rullepölse till frukost!

Barndopet gick bra, så nu har 1-åringen blivit firat på behörigt vis med uhmmm.. så läcker mat ifrån Claus Meyer, tårta med mousse och marcipan från ett bageri samt presenter.

Vädret var toppen, så i går gick vi på Ströget utan jacka och var på båttur till Nyhavn, Operan, Holmen och Christianshavn. Som vanligt är man en obotlig tidsoptimist, så det blev en väldigt rask promenad tillbaka till Centralen, hämta ut bagaget, som hade fått vänta i en box och sedan illfart till Flygplatsen, där var det 10 minuters kö i säkerhetskontrollen, så det blev till att snabba på och då vi kom till gaten var det closing, men vi hann precis.

Det blev inte stickat så mycket, bara lite sockor. Jag tog det säkra förre det osäkra och la stickningen i det incheckade bagaget. Men jag skulle kanske ha vågat att ta det i handbagaget?

4 kommentarer:

ylva sa...

Vad härligt det ser ut ! Totalt blå himmel och alla fina hus! Det var länge sedan jag var i Köpenhamn.

Susilull sa...

Det ser härligt ut! Har en kollega som också varit i Köpenhamn, och det var där solen var förstår jag! Här är den iaf inte..

Ruta Ett sa...

Men ett sånt Köpenhamnssug jag fick nu. Att strosa på Ströget och i Nyhavn i vårsolen är ju jättehärligt!

Helle : sa...

Der er bare så skønt i Nyhavn !

God weekend!