lördag 26 december 2009

God jul till alla!

Nu är julen nästan slut, av mat finns det bara rester kvar, som också är uhmmm så goda! Ska få lite Ris à la Malta med varm körsbärssås till efterrätt i kväll. Julklapparna är uppackade, måste säga att jag inte är mycket för julklappar, men barnen och lite andra får så klart. Till mig själv köper jag ju ändå under hela året vad jag vill och när jag vill, så jag har ju jul hela året ;-)

Snö har vi fått mycket av, och vi ska inte klaga i Sverige på snöröjningen för den är mycket sämre här! I bland är den nästan obefintlig och inte alls till någon nytta, men åter igen man får helt säkert vad man betalar för. Och igen hur ofta är det snö i Danmark? Inte så ofta som hos oss, så det blir ju en överraskning varje gång.....förstår inte det med all den teknik som finns och alla meteorologer! Fast i dag känns det som vår ute.

I morgon vill det till att hitta några butiker som är öppna, så barnen kan handla för sina presentkort och handla lite annat som de såg att en annan fick. Men jag tror att vi har koll på läget och kan avhandla det relativt snabbt trots att det säkert är en stor bytesdag. Om jag hinner ska jag besöka några garnaffärer och kanske tygaffärer fast först på måndag.

Min stickning, västen, fortskrider. Bakstycket är färdigt. Jag tror, att jag har repat upp ca. 10 gånger, så vi är inte riktigt kompisar beskrivningen och jag. Nu har jag börjat med ena framstycket och redan repat upp två gånger, så det kommer att ta ett tag, fast jag har bestämt att det inte ska bli något UFO.

11 kommentarer:

Carina sa...

Vad tråkigt att du fått repa upp västen. Ge dig påt igen bara. Jag tyckte den var kul att sticka trots att det var slätstickning bara. Men framför allt så älskar jag att ha den på. Den blev ljuvlig. Hoppas du kommer att uppleva detsamma när den väl blir klar.
Ha ett gott slut på 2009.

X-blog sa...

Låter som ni har det bra (trots dålig snöröjning) där nere i Danmark!
Och nyttigt att bli påmind om hur bra man ändå har det, att man får vad man betalar för.
Vi klagar ofta här på hur mycket skatt vi betalar, men man får nog ändå försöka tänka till på allt vi får med. Tänk om vi skulle betala allt det ur egen kassa, är nog inte alla som vill det heller...

Åh, besök i garn- och tyg-affärer låter trevligt!!
Fast, jag behöver ju knappt mer... Så jag ska nog stanna hemma...!

Skönt att bestämma sig för att det INTE ska bli något ufo !!!
Själv jobbar jag på att bli färdig med några ufon... Plus att jag har ett nytt stick-projekt på gång.

Ha en fortsatt bra vistelse hos mor och far!

Call design sa...

God Jul!

Cathis stick och sy sa...

God fortsättning på julen och ett gott nytt år
Catharina i ettt snöigt Svensbyn

Lavendel sa...

Ja, det er ved at være slut her også på Julen. Har som sædvanlig spist aaalt for meget godt, men i morgen er det ud på en lang tur med hundene!

Manna sa...

En god Bag-jul og et godt Nytår til dig.
For en gangs skyld blev det hvid Jul i Dannevang. I dag regner det, og sneen er næsten væk, men-men, der loves snestorm Nytårsaften, og det passer mig fint, jeg hader alt det krudt der bliver fyret af.

Gitte sa...

God jul ;-)

Håber vesten skrider frem uden flere optrævlinger.

Rosenvante sa...

En riktigt god fortsättning önskar jag dig.
Hoppas det gick bra med inköpen också.

Linda sa...

Gott slut och ett Gott nytt år önskar jag dig! Kram!

Helle : sa...

Rigtig god jul til dig, og så håber jeg at du finder ud af din vest, den er utrolig sød !

Tantstickan sa...

God fortsättning på det nya året!!
Hoppas du inte sitter och "fryser"..

När jag kom tillbaka till jobbet efter nyår var det bara 12 grader på mitt tjänsterum...brrrr...problemet är fortfarande inte löst. SUCK!