onsdag 30 december 2009

Inköp i Danmark!

Lite blev det till i olika omgånger även om affärernas öppettider inte på något vis liknar de svenska, vilket begränsade både tittandet och handlandet rejält. Veckotidning Hendes Verden med stickbeskrivningar är alltid kul och en handarbetstidning liknande den som svenska hemslöjden ger ut föll också i smaken.

Servetter ifrån Söstrene Grene i Bruuns Galleri. Köpte dem bara för att de var så snygga. Tänk att sitta i trädgården och fika med dessa och en liten kaka......... Paljetter och band också ifrån Söstrene Grene. Och billigt var det! Garnerna, 20 nystan Indiecita och 7 nystan Arwetta, inköpt på Terapi-hobby. Indiecita är inte terracotta, inte orange, inte röd, inte brun, men ungefär som nyponsoppa med vispgrädde! Arwetta är mörklila. Vet inte vad det ska bli ännu.

Sys Fredens bok "Slå om" köpte jag på Bog & idé också i Bruuns Galleri, när Stora Dottern skulle handla en sak, som hon fått tips om. Men nu är vi hemma igen! Här ligger det också snö, kylan biter lite mera än i Danmark och vi har blivit lovade snö på Nyårsafton. I dag har vi varit och bytt julklappar, handlat till det tomma kylskåpet och lite färska blommor till i morgon och till våren.

8 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Oi, her blir det sikkert mye hobbyarbeide framover.

Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Strikkeheksen sa...

Det er rigtig dejlige pakker, du har fået med hjem fra Danmark, jeg er sikker på, der nok skal blive nogle fine ting ud af garnet :-)

Rigtig godt nytår til dig også, du kæmper bravt og sejt for det og det er al ære og respekt værd :-)

Ruta Ett sa...

Jag älskar Söstrene Grene och går alltid dit när jag nån gång är i Köpenhamn. De har så mycket kul och deras roliga skyltar...
Fina garner - spännande att få se vad blir...

Irene sa...

Dejlige ting du har med hjem fra Danmark.
Et rigtig godt nytår til dig og din familie!

Rosenvante sa...

Det var inte dåligt så mycket du hadlade trots dåliga affärstider. Själv har jag bara varit inne och köpt en almanacka.
Servetterna är jättefina, jag har svårt att låta bli och köpa om jag hittar fina också. Det roliga är ju att man alltid har lite olika hemma att ta fram.
Önskar dig ett gott nytt år.

Assishantverk sa...

Oj, vad du har handlat många trevliga saker.Det måste kännas som julafton att packa upp och känna på dem nu när du är hemma igen1 Gott Nytt År!
Assi

Tussegumman sa...

Gott Nytt År 2010 önskar jag dig! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman

Madame sa...

Det ser meget spændende ud, hvad du har købt!
Jeg ønsker og håber, at 2010 bliver et dejligt og lykkebringende år for dig og din familie.
Godt nytår:-)