måndag 5 april 2010

Det är ju så man gråter!

Lika fint som det var i går och i lördags, lika mycket snö vaknade vi upp till nu på morgonen. Mina blommor på trappan står i snö till "halsen" och vi får till och med skyffla bort snön fram till bilarna. Nu på eftermiddagen smälter det dock, och det ska bli bättre om ett par dagar med +10.

Men varför kan det inte torka upp, så jag kan få min gräsmatta krattat? Alla mina såddar växer mig över huvudet inomhus, så jag vill få ut dem, får väl konstruera någon form för varmbänk snabbt. Det blir inte i år att vi får en vinterträdgård eller ett växthus även om det står på önskelistan tillsammans med flera andra dyra saker.

Beträffande dyra saker så kom jag att tänka på ett tillfälle, när Lilla Sonen och jag skulle i väg och vi stannade vid ett rödljus i en korsning och det kom en husbil (Da: autocamper). Han frågade om vi hade en husbil, nä svarade jag det har vi inte, men då är vi fattiga på husbilar konstaterade han snabbt! Tänk om man skulle tänka så att det man hade antingen det var materiellt, som kläder, eller mentalt, som lycka, så var man rik på just det just då. Trevlig tanke!

2 kommentarer:

Lavendel sa...

Åååh hvor jeg forstår dig!! Alt det arbejde, og så sner det igen - øvøv!
Håber virkelig I må få sol og 15 grader snart - eller mere :-)

Tigris Predikantan sa...

Ja, du är inte ensam om dessa tankar! Idag var det en överraskningsdag med all snö!
:)