måndag 12 april 2010

Så blev det äntligen klart!

Ja, inbjudan till konfirmationen som kommer sent i maj. Pysslig har jag varit, men nu är det undanstökat och ligger i kuvert med frimärke på, så snart hamnar de hos närmsta släkten, som vi har beslutat bjuda. Det får räcka så. Vi kommer att få hjälp med maten veckan innan, vi kommer att få hjälp med planeringen och vi kommer att få hjälp i köket på dagen.

Det känns skönt för just nu känns det som om livet bara passerar i turbofart, total tidsbrist. Ingenting hinns med trots goda föresatser, men tittar man bakåt så har vi ändå hunnit lite varje dag, men orken är också slut varje dag. Var är tiden som jag borde sova? Var är tiden för återhämtningen? Det känns långt borta när tvättmaskinen verkar halvstanna och sedan går igång igen, när middagen inte är planerad och när mötena pockar på struktur och uppmärksamhet. Jag tror att jag måste pausa, vet bara inte ifrån vad.

12 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det blev verkligen fint!
:)

Anette sa...

Från allt, kanske? Sköt om dej!

Atelje Skärvan sa...

Det är så även jag känner i bland.
Men du tänk så här då, saker och ting springer inte i från dig,alla måsten väntar på dig,så stanna upp och njut av dagen.
Kram Agneta

Helle : sa...

Flotte indbydelser du har lavet, kram fra mig til dig :-)

skapa och inreda sa...

Säkert jättekul att få ett så fint kort till inbjudan:)

Rosenvante sa...

Nu har du ju klarat av detta, mat ska du få hjälp med, så försök koppala bort det lite nu och vila mellan varven. Finns det lite extra energi nån dag gör då nått då i stället och de dagar som du inte orkar struntar du i att göra nått. Fast det är lättare sagt än gjort, jag vet.
Kram till dig

Mia stickar sa...

Kortet ser jättefint ut!

chaos sa...

Kortet ser fint fint ut! Det låter som du har mycket å din tallrik just nu, tag det lugnt och försök vila lite mellan varven...strunta i att vara duktig jämt! Stor kramis

Anonym sa...

Vad fint med konfirmation, jag minns barnens och jag hade gåshud under hela akten i kyrkan.
Dotterns var lite annorlunda, för de sjöng sej igenom nästan hela programmet, det var mycket gospel och glädje i kyrkan =)

Korten blev jättefina, vad roligt när man gör själv!

Hoppas att du får tid att stanna upp och pausa lite, rå om dej själv lite granna...

Kram Maria

Strikkeheksen sa...

Sikke fine indbydelserne blev, det er da i hvert fald værd at glæde sig over :-)

Cina sa...

Korten blev verkligen fint. Det är så roligt när man får något som någon har gjort själv, det blir så mycket mer personligt:)

agge sa...

Vilken jättefin inbjudan, va duktig du är! Agneta