måndag 5 september 2011

Ryggskott och sockor!

Vad ska man göra när man inte kan sitta, ligga eller gå? Jag äter smärtstillande, jag brer på tigerbalsam på ryggen och så tänker jag väldigt mycket på varför jag gjorde just den där rörelsen i lördags morse kl 07, så Mannen fick komma och hjälpa mig upp. Den ända förklaringen är att jag måste ha varit både mera stel och kallare än vanligt efter ett par dagar med stillasittande planeringsdag. Vi var annars på ett väldigt vackert ställe med fin mat och natur. Det blev lite tid att sitta med ryggen mot en fiskebod i solen och sticka ett par varv på ett par sockor, så jag ska inte klaga, men nu klagar jag!!
Jag har fäst trådar på en himmelens massa sockor idag, närmare bestämt 14 par i olika storlekar samt 4 disktrasor i lin. Jag upptäckte också ett par halsdukar och ett par sjalar samt 2 par vantar. Det blir mycket att lämna över till kyrkans bazar i november om ingen behöver något innan. Det går så fort med sockor och det är så kul, men jag kanske skulle sticka lite vantar eller annat i vuxen storlek. Jag tror att det behövs både hit och i vår lilla stad.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Nej, så trist. Men det verkar som inget ont som inte har nått gott med sig, alla trådar som du fick fästa menar jag.
Håll dig nu varm och i rörelse och ta´t lugnt.

Susilull sa...

Vilket lass med sockor!
Men aj och fy för ryggskott!
Har du något träningsprogram? Rätt rörelser är väldigt bra för att förebygga fler ryggskott.

Ha det bra och hoppas ryggen snart blir bra!

Ruta Ett sa...

Usch, det låter väldigt ont!
Bli frisk fort i ryggen!

Losarinas mor sa...

Stakkels dig !
Pas nu på dig selv:-)

Bibbi sa...

Det är den tiden nu... när ryggarna börjar visa sig från sin värsta sida! Det måste ha med vädret att göra... tycker jag att det verkar i alla fall. Min rygg plågar mig... så jag kan inte heller sitta eller ligga!! Att det bara kan göra sååå ont!
Hoppas att du fort blir bättre!
Kram Bibbi