lördag 1 oktober 2011

Mysterie-sockan!

Jag ska vara med på den, brukar inte göra sådant för jag har så svårt med beskrivningar och att följa en text. Men i måndags blev jag inspirerad på vårt stickcafé, så jag hänger på. Garnet är Fabel, inköpt för just detta så får vi se hur det blir. Tittade på uppläggningen och den var ju inte så annorlunda, så då är det väl bara att fortsätta.
Mina pelargoner är inne, ska prova att ha dem i fönsterbrädan istället för i förrådet under vintern, får se hur det går. De kunde kanske ha fått stå ute lite till med den värmen som finns här i helgen, men då finns risken att jag glömmer bort dem, och nu har jag ju äntligen fått en Dr. Vesterlund, så då får jag akta på den.

5 kommentarer:

Astrid sa...

Vad snyggt garnet är! Det blir jättebra. Hoppas det är en modell på socka vi gillar också :D

Losarinas mor sa...

Har også ofte lyst til at melde mig til alt muligt :-)
Men prøver at begrænse mig, da jeg ved jeg ikke magter.

Helle : sa...

Det bliver spændende at se din sokker når de er færdige, jeg er ret vild med farverne.

Håber din blomster kan holde i din vindueskarm.

Mia stickar sa...

Har aldrig varit med på nån mysteriestickning men nån gång kanske...... Jag har väldgit lite gröna fingarar vad det gäller perlargoner! Jag övervintrade en som jag tog ner i god tid och den har blommat med en klase nu på höstkanten!

Linn sa...

Hej!! Hoppas att allt är bra med dig! Ibland saknar jag stickcafeet så mkt, för det finns inte här, konstigt nog. Och garnaffären i leksand är värdelös. Men det är som det är skolan är ju jättebra iaf!
Blommorna trivs nog bra i fönstret, övervattna dom inte bara;) det är lätt hänt när dom står framme sådär.

Ps. Du är supervälkommen hem till mig om du råkar ha vägarna förbi;) ha det fint!