torsdag 30 juli 2009

Äntligen kanske det händer något....

Alla måste ju fatta det: är det inget fel på min dator och inte heller i supportens ände, då måste det ju vara fel på något däremellan. Det säger väl sig självt eller....???!!! Så klart att en Liten Människa som jag inte ska komma och berätta det för stora fibernetbolaget i Lilla Staden, utan det ska de upptäcka själva, vilket betyder, att den Lilla Människan är utan Internetuppkoppling i ett flertal dagar och fortfarande måste betala för en tjänst, som hon inte får. Som sagt OK att vara utan Internet på semestern, men inte hemma eftersom det mesta sköts via Internet.

Men då blir Lilla Människan arg och tänker inte alls på meditation eller mindfulness, som hon faktisk borde så här i slutet på ledigheten, utan hon ringer till bolaget och hinner inte ens säga något efter presentationen, innan de säger: vi håller på att konfigurera en dosa till dig och kommer och byter i eftermiddag!

Så nu sitter Lilla Människan och tänker på tankeöverföring och dylika saker och ser framemot sin lilla dosa. Under tiden kan ni få titta på en bild av mitt absoluta favoritställa att ladda batterierna på. Som med alla hemliga ställen vill jag ha platsen för mig själv, men ni får titta på utsikten!

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sa...

Hvor er det dog et skønt indlæg, du skriver så dejligt, selvom det ikke har været en sjov oplevelse.

Men nu er alting vel i orden, forstår jeg ;-)

Karin sa...

Otroligt vacker bild!