fredag 31 juli 2009

Fick jag handarbetad?


Mer eller mindre hela tiden, men jag repade också upp mer eller mindre hela tiden! Jag hade tagit lite olika saker med bl. a. egyptisk bomull till en sommarblus, men det blev så ojämnt, när jag stickade på avigsidan, så jag gav upp.

Jag virkade en hel del, lättare för axlarna och händerna att virka än att sticka. Det blev megamormorsrutor i bomullsrestgarn, det blev små rundlar, och jag lärde mitt brorsbarn att virka en liten ruta. Hon skulle virka en filt, får se hur långt hon har kommit, när vi träffas till jul.

Jag påbörjade en strumpa, som jag tidigare är nästan färdig med i en grön ton, så nu får jag väl göra färdigt i stället för att det ska bli ufon, som jag repar upp igen.

11 kommentarer:

Losarinas mor sa...

Nogen gange driller alting :-)
Men fine ting, du har gang i .

Jeannette Mariae sa...

Det er så fine ting, at du præsterer - og jeg elsker bare de farver ;-)

Manna sa...

Så fine sommerlige farver. Øv, det er surt at trevle op, men hellere det og så en tilfredsstillelse med det færdige resultat.
Ha´en dejlig dag

Madame sa...

Jeg synes, det er meget smukt, hvad du laver! Med sådan nogle fine striber sluttede jeg min strikke-kariere, da sønnike var 2 år, nu er han 29 ;O)

Susilull sa...

Ibland är det inte så viktigt att det blir nått. Det är bara roligt och rogivande att få ha "nått i händerna"! Tycker iaf jag...

Eldstickan sa...

Det var sannerligen lite pill med mönstret, men efter att jag rivit upp och memorerat mönstret så blev det ganska kul;o) Har dock inte stickat på flera dagar, jobbar bara...Jag hade min kompis från Köpenhamn här och hon sa tjo ho jag är rik med min danska valuta...

kaanon sa...

Vad fina saker du gjort under semestern. Jag var också en tur till Danmark, Köpenhamn, och oj vad dyrt allt är där! Men jag gillar annars Danmark skarpt. Det är så mysigt och människor är så avslappnade på nåt sätt. :)

Tantstickan sa...

Härliga färger och fina "projekt". :)

Danmark är dyrt men härligt! För några år sedan var jag på Läsö och gjorde storfynd i en garnbutik, då var det mega-rea. Men men, det var då det.

Karin sa...

Heja dej! Brukar oxå växla mellan stick och virk!!

Rosenvante sa...

Så fina dina virkade alster är. Håller med om att det inte är så viktigt vad man gör. Skönt bara att ha något för händerna.

Birgitta sa...

Hej! Vi undrade lite när ni skulle dyka upp - det får bli en annan gång! Stötte på en läcker virkblogg, som du kanske redan har hittat, men jag tipsar ändå! http://creativeyarn.blogspot.com/