lördag 5 juni 2010

Loppis blev det till!

Ett loppis kunde jag komma i väg till, men det var mera prat med folk jag inte träffat eller sett på länge än handlat. Det fanns faktiskt både garn, fast utan banderoller, och stickor och en massa färdigstickade och -virkade attiraljer, som kunde ha använts till något, men jag avstod. Det ända som följde med hem var två stycken tygbitar, som jag ska tvätta först. Det är vit/beige med svart, och det kan säkert alltid användas till något. När prisen för bitarna var 5:- kr st så behövde jag inte tveka.

Egentligen letade jag efter äggkoppar, men hittade inga. Jag har varit på flera affärer för att handla nya, men ingen har, och det verkar inte heller finnas på loppis! Synd för jag tänker inte sitta och hålla ägget i handen på morgonen.

8 kommentarer:

Strikkeheksen sa...

Loppemarked er absolut bedre end skvalderkål ;-)

Mærkeligt at du ikke kan få æggebægere nogen steder - måske du skal købe dem i Danmark? :-)

Mia stickar sa...

Tur det finns många ideer till sydda saker på nätet!

Tigris Predikantan sa...

Jag vill åsså! *ler*

Rosenvante sa...

Visst är det hopplöst med äggkoppar. Vet inte hur länge jag letade och så fanns det på nån loppis till slut. Du får hålla ut ett tag till och springa på loppisar.

Assishantverk sa...

Bra val att åka till loppisen!!
Jag brukar också leta äggkoppar på loppis för jag gör tårtfat av tallrikar och äggkoppar, men det är svårt att hitta äggkoppar på mina loppisar också.
Assi

Tidsfördriv sa...

Vad glad man blir när man kan göra små fynd på loppisen! Tyger är perfekt att hitta där, för de brukar inte kosta många kronor!

Hela helgen har min sambo rensat ogräs, vi försöker att få ordning på gräsmattan och det enda som växer är som sagt ogräset :/
Nu har vi i alla fall sått nytt och jag hoppas att det tar sej!

Önskar dej en jättefin sommar

Kram Maria

ylva sa...

Snyggt tyg! Visst är det roligt med loppis.Nu har man en hel säsong framför sig med bakluckeloppis :-)
Det lät skönt med semester, själv går jag om två veckor och innimbords har nedräkningen börjat....(hoppas att det inte syns för väl utanpå.....)

Ha det gott!!

elisabet sa...

Har du en slät ring så kan du använda den som äggkopp till dit frukostägg. :-)