onsdag 5 januari 2011

Har haft ledigt!

Jag har haft ledigt! Ja, inte ifrån livet, men ifrån bloggen, det har inte funnits tid. Vissa saker får stryka på foten och det blir i första hand allt vid datorn. Jag har stickat sockor, tittat på film, lagat mat och jobbat kanske inte i den ordningen, men ledig ifrån jobbet har jag inte varit under helgerna.

Skottat snö har jag också gjort, älskar att skotta, men inte på morgonen, så därför sitter jag vid datorn nu, fast jag borde skotta. Det snöar, är -3 och alldeles stilla i huset. Mannen har åkt till sitt jobb och barnen sover, brukar sova nästan tills jag kommer hem igen. Själv vaknade jag kl. 4 och kunde inte sova, så då är det väl bara att gå upp...! Men det blir ju så mycket tid kvar innan jag kan åka till jobbet, så då plockade jag fram den bärbara och tittade runt lite.

På jobbet går det lugnt och sansad. Jag jobbar på, har även hand om tjej på arbetsprövning, så det blir mycket prat och jag måste sova när jag kommer hem, men det är kul.

Jag är även utförsäkrad ifrån Försäkringskassan ifrån årsskiftet. Jag vet inte riktigt hur jag tänker kring detta. Jag har en förstående arbetsgivare, så jag söker tjänstledigt istället på samma procentdel. Det är bäst att jag kommer tillbaka i min egen takt. Det praktiska är ordnat på det viset, men det blir intressant att se den faktiska lönen sedan i januari. Dessutom har jag fortfarande målet i Kammarrätten kring min sjukersättning, som lär dröja. Någon som vet hur lång tid det tar? Tillsvidare har det pågått i 5 månader.

Nog om detta, nu blir det jobb innan helgdagen i morgon. Jag hoppas även att få visa en av mina julklappar, som är handarbetsrelaterad och lite annat smått och gott en av de närmsta dagarna.

4 kommentarer:

Linn sa...

jag har saknat dig:D

Helle : sa...

Dejligt at du er tilbage igen, jeg har også selv holdt en lille pause her i juletiden. Jeg har kigget med rundt omkring men ikke haft lyst til at begynde at ligge beskeder. Nu tror jeg at lysten er tilbage igen.

Rosenvante sa...

Ibland måste man bara få vara också.
Men det var skönt att höra av dig och att allt är bra.

Assishantverk sa...

Kul att höra från dig. Du verkar ha haft fullt upp!
Assi