söndag 8 november 2009

Oktober månads redovisning

Det är det ju aldrig kul att inte redovisa att vi har sänkt våra utgifter, men inte sparade vi något under oktober, så nu gäller nya tag!

Så här såg det ut för oktober:

På maten(inkl. städmedel, hygien, tidningar) har vi gjort av med 1171:- kr mera än snittet för 2008. Varför det blev så kan jag bara skylla på lagerhållning till frys och skafferi, så vi lever inte som vi lär. Målet var ju att äta väldigt färsk mat och inte hålla lager av något.

På kläder/skor blev det 2442:- kr mera än snitt. Vi har nog alla fått lite mera den här månaden. Det har varit dyra jackor, dyra skor, inget som man har kunnat använda en säsong till utan barnen har växt, så nu hoppas jag att det håller ett tag.

Diverse blev 1260:- kr mera än snitt. Tittar man på kvittona så bottnar det nästan enbart i restaurangbesök och dyr hämtmat, för att vi inte haft någon ork att laga mat. Och det bottnar kanske i dålig planering

På räkningar, som ska betalas varje månad, blev det en ökning med 133:- kr i förhållande till snitt. Det tycker jag är ganska bra, vi håller oss alltså på samma nivå som förra året.
Det innebär ett plus för utgifter på 5006 kr jämnfört med snitt 2008
Nu kan du även se redovisningen som en sidogadget under de som följer min blogg.

Inga kommentarer: