tisdag 23 februari 2010

Ny OS-stickning

OS är ju inte färdigt ännu och medaljer får vi, så därför har jag börjat på ytterligare en halsduk med samma mönster som tidigare. Färgen är ljusgrön/lime och inte den tråkiga färgen som syns på bilden. Men varför vill inte kameran visa rätt färg, fattas det dagsljus eller vad är det? Hur som helst är det två trådar, den ena ull, den annan har jag ingen aning om, men det är mycket mjukare än ullen, merino kanske. Det kommer att bli en riktig vårhalsduk, vet inte om jag får behålla den själv, vi får se.

I morse dalade snöflingorna så vackert ifrån himmelen, men nu börjar jag bli trött på skottandet, trött på kalla morgnar, hade -23 i går, nu vill jag ha vår, blommor och något annat än vitt. Svart mustig jord skulle sitta alldeles förträffligt!

3 kommentarer:

Strikkeheksen sa...

Det er en fin og forårsagtig lille sag :-) - jeg kan heller ikke få farverne rigtigt frem i øjeblikket, så jeg stemmer på manglende dagslys ;-)

Anonym sa...

Ja visst är det underbart med allt stöd via bloggen, det är det enda stödet jag har just nu. Jag har många gånger önskat att jag kunde ha någon med mej när man går på alla idiotiska möten, nån som kunde hjälpa mej att föra min talan, men jag sitter där ensam, alltid. Även om min sambo är med så säger han inte så mycket, han är lite konflikträdd :(

Nånstans i allt det här så måste det bli ett bra slut, jag måste tänka så för att orka fortsätta kämpa. Och visst verkar det vara så som du säger, att de kör på en linje som de har bestämt sej för, det är ju många fler som upplever samma sak!

Det blev en riktigt fin halsduk! Hoppas att du får behålla den själv =)

Idag skiner solen och det droppar lite från taken, man blir glad i hela kroppen!
Hoppas att det skiner lite på er också!!

Må så gott
Kram Maria

Anonym sa...

kikar in för att önska en fin helg
kramisar