söndag 2 maj 2010

Tack till webstrik!

Den danska sticklistan och alla goda idéer man får där. Jag fick ett tips om billigt garn nyss, så nu har jag beställt med express delivery 2 olika sorters garn härifrån
http://www.yarn-paradise.com/
Det skulle komma ifrån Turkiet, så det blir spännande att se om man får något överhuvudtaget.
Det ena garnet är detta, som ska bli en blus, och den andra denna, som kanske blir en kofta eller jacka.

Annars har jag tvättat och tvättat tyger i stora lass, som också stryks på löpande band och ordnas efter färg i skåpet. Ska fortsätta med det här i veckan, så rummet blir tomt. Mina föräldrar kommer ju snart och hjälper oss inför konfirmationen, så då ska det städas och fejas.

Stora Kärleken har tvättat trallen i går, en hel dag tog det överallt. vi har både på fram och baksida plus en liten frukostplats mitt i trädgården. Nu ska det torka och sedan oljas med roller. Det kommer att bli superfint, just nu är det bara nästan vitt i stället för det grönsvarta som fanns innan efter den långa vintern.

Ingen rist ingen ro, nu håller han även på med vårt staket ute. Tror att vi kanske är överens om vilket mönster det ska bli, så nu ska det inhandlas virke, stolpar, grundolja, målarfärg och skruv, så allt är klart tills min pappa kommer och hjälper till med bytet av alla de många metrarna staket. Jisses, vilken höjning av fastighetsvärdet det kommer att bli i stället för det halvruttna som sitter där nu.

Deklarerat har vi gjort, och också äntligen fått iväg lite Rotavdrag till Västervik, som vi hoppas går igenom, så alles in alles inte så pjåkig en helg!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det har varit full rulle vid er också ser jag. Det gäller att utnyttja de fina dagarna och ni har ju lite extra press på er att bli klara inför konfirmationen.
ska kolla in din länk på garnerna också.

kristina sa...

Det där med rotavdraget till Västervik upptäckte jag i tid, som väl var! Jag trodde att det skulle skickas med deklarationen, men som sagt, det kom fram i tid! Lurigt!

Mona sa...

Låter spännande det där med alla tyger...och tack för garntipset!
Önskar dig en trevlig fortsättning på söndagskvällen!

Ruta Ett sa...

Oj, så fina garner du köpt! Jag måste spana in länken mycket noggrannare!

Eva sa...

Jag har inte haft något problem med yarnparadise. Har handlat där flera gånger.

Bonnakäringen sa...

Vad du har mycket att stå i just nu, men det blir nog bra ska du se...
Himla spännande med garnerna, de verkar jättefina...

Och så har du en Award att hämta på min blogg, om du vill...

Kramiz...

ylva sa...

Åhh du har det under kontroll hör jag med alla förberedelser. Själv börjar det krypa fram en luten lätt stress som sitter på axeln och undrar när jag ska sätta igång? Borde putsa lite fönster , fixa altanen, kan vi vara ute ? var ska vi vara om vi måste vara inne? vad ska jag ha på mig? Dottern vill ha nya skor.
Men det blir nog en fin konfirmation hur man än gör eller ?

Anonym sa...

Vad spännande med garnerna, hoppas att det blir bra, de såg så fina ut!

Er terass är jättefin och det blir nog super att ha konfirmationsfirandet där sen!

Må så fint i veckan
Kram Maria