fredag 28 maj 2010

Bilder ifrån min trädgård!

Min fina, fina trädgård som har blivit uppsnyggat av min kära mamma och pappa, så flera säckar med kirskål är skickat till tippen i stället för på komposten. Visst är man korkat som inte förstår att sådant inte ska till komposten utan till soptippen??!! På den lilla plätten ovan var vi tvungna att ta bort allt, kirskålen hade infiltrerad alla växter, så bort med det. Vad jag ska ha där i stället vet jag inte ännu, kanske lite grönsaker eller några 1-åriga blommor, så jag har kollkirskålen. Hur som helst så börjar det komma lite färg i trädgården, det känns härligt, man kan till och med plocka lite buketter.

7 kommentarer:

Karin Grøn sa...

Sikke nogle dejlige fotos af foråret hos dig.

Tigris Predikantan sa...

Tur du har förståndiga föräldrar *ler*! Ja, fina bilder var det med!
:)

Call design sa...

Underbara fotografier från din trädgård!

Pia sa...

Sikke dejlige forældre. Din have er blevet flot og når det hele blomstrer bliver det da en fryd for øjet.

Mona sa...

Vilka vackra bilder! Fin trädgård du har. Och det nya staketet blev så fint, fast en massa jobb är det ju att laga. Ha en skön kväll!

Bibbi sa...

Härliga bilder och blommor!vår rabarber ser allt lite ynklig ut bredvid den som finns hos dig! Oj så många härliga pajer du kan baka!!
Ha en fin söndag!

Strikkeheksen sa...

Måske kunne I komme og hjælpe med mine Skvalderkål ;-)

Skøn plet, du har til hygge og trivsel og dejligt, du føler lidt overskud igen efter den store fest. Stort tillykke med din datter :-)