tisdag 9 november 2010

Det snöar faktiskt!

De hade varnat för snö, men..men...tänkte jag och tittade ut genom fönstret på jobbet utan att se en ända flinga. Men sedan började det och blåsten tog i, så man for i väg på den öppna parkeringen, när jag skulle hem. Tur att jag och barnen är hemma nu och inte behöver ut något mera i dag. Vi kanske skulle baka lite, brukar göra det på ovädersdagar, eller också blir det bara att sätta sig och sticka i soffan.

10 kommentarer:

Bonsai-Anna sa...

Ja typiskt stickväder ser det ut som!

Mia stickar sa...

Snön är visst på väg hit upp! Bra stickväder!

Linn sa...

ja usch, när man vaknade i morgon var det ingen snö. men när man skulle till jobbet, DÅ kom det. så jag har kört omkring hela dagen (mellan 11 och 18) i snökaoset, bra början på vintern *tummen upp*
iofs så gillar jag ju snö jättemkt så DET gör mig inget, bara plogbilarna gör sitt så är jag nöjd!

garnlvet sa...

Nu snöar det även här hos mej i Östersund. Men bara lite och ingen vind att tala om.Verkar som att det är eller har varit oväder i stora delar av Sverige men denna gång har vi klarat oss utan oväder. Skönt :)

Rosenvante sa...

Här är det barmark och inte en enda flinga har vi sett utom det snöblandade regnet som kom i måndags. Det kan likaväl låta bli att komma nått ännu här tycker jag.

Handarbete/Pyssel sa...

Skönt att du tror på mig gällande mitt rensa-projekt! =)
För att det ska gå vägen gäller det först att inse att det inte är så långt kvar till 1:a advent! Och det gjorde jag igår - insåg att jag har ungefär två veckor på mig.
Började röja genast! =)
Och ska fortsätta idag!

Ja, oj vad det fick för sig att snöa här om dagen! Igår morse var det till att ut och skotta på morgonen. Riktigt skönt var det faktiskt!! Men lika skönt var det att slippa idag! Blev en promenad idag istället. *härligt*

Ha en bra fortsättning på veckan!

Laura sa...

Ja hørte det godt. I Varmland skulle det have sneet meget! Håber at vi får vente lidt, selvom det er smukt med snevejr :-))
Hvor fint dit sjal er blevet!

Sunna sa...

håller helt klart på soffan och stickningen, magic loop kanske

Äppelblom sa...

Har besökt din blogg för första gången idag.
Jag blev jätteförtjust i alla fina vantar du har stickat.
Jag tittar in fler gånger!

Anonym sa...

Oj vilket (O)väder!! Då är det skönt att sitta inne och pyssla och höra hur vinden piner där utanför =)

Så fin sjal du har gjort! Den är jättesöt!!

Läste om din dator. Jag tror att man kan lämna in den och de rensar den och bygger ut minnet. Om du tycker om din dator som den är och drar dej för att köpa en ny så kan du begära kostnadsförslag hos nån som är duktig.

Så där höll min laptop på. Men de rensade upp den, installerade om den och sen byggde ut ramminnet, så nu går det mycket bättre!
Datorer ska bara funka, inte krångla =) det är så frustrerande för man kan ju inget själv heller!

Ha det fint i veckan!

Kramisar