söndag 21 november 2010

Usch och fyyy och allt.........

Jag är så trött på datorer, trådlös router, trådlös nätverksskrivare och liknande. Äntligen hade man samlat ihop sig, åkt till affären, handlat det man behövde, så närverket hemma kunde bli återupprättat, och så vill det inte. Är det inte utropstecken på det ena, så är det på det andra, så 8 timmar vid knapparna och man kunde inte annat än få Internet på datorn genom en sladd i väggen. Arg var jag som ett bi, men vad hjälper det? Mannen hade legat på golvet och kopplat sladdar och tagit bort, när man skulle gå över till trådlöst, och jag hade tryckt på tangenterna och satt in den ena cd'n efter den andra, men inte sjutton hjälpte det.

Så nu har jag gett upp, i alla fall för i dag, och surfar på adsl tillsammans med ungarna i stället för fibern. Vi har ingen skrivare tillgänglig, den nya som var så fin och svart. Jag kunde i alla fall titta på den fina skärmen med LED och allt, jisses vilka fina bilder på era bloggar med den skärmen. Men det ordnar sig väl så småningom.......får väl gå till affären och få en skriftlig beskrivning eller något liknande.

I morgon är det brandkurs på eftermiddagen på jobbet, så arbetstiden är omlagt, vilket betyder att jag kan sova länge och även barnen, som har studiedag från skolan. Tyvärr händer det också ofta att jag brukar bli så trött, att jag inte orkar med något stickcafé på kvällen. Jag håller igen just nu, måste orka med mig själv, familjen och jobbet. Resten får vänta, stickar lite flätor på sockorna, stickar lite på Citronen och sedan rymmer dagarna inte mera annat än lite motion för min egen del. Jag måste ju ha lite kondis till New York-resan i april.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så tråkigt. Sådant tillhör de där grejerna som bara ska fungera. Ska du ut o resa, så kul. Har ju läst att ni reste mycket förr, så det blir väl kul att se framemot.

ylva sa...

Teknikens under!!!:-(((

Assishantverk sa...

Det är med datorer som med bilar. Dom ska bara funka!!!
Assi