lördag 16 oktober 2010

Detta med UFOn!

Det började ju bra med att försöka göra färdigt mina vantar ifrån förra vintern, men sedan tröttnade jag på Idol på TV, när jag hade 2 varv kvar på tummen. Mitt lilla hobbyrum blev tillflykten och där fanns det ju så mycket garn. Jag började på en mössa i ett mönster, som jag hade fått av L-E. När jag väl hade börjat om för gud vet vilken gång i ordningen med 10 maskor på 4 strumpstickor nr 5, där jag hela tiden envisades med att lägga upp 8 maskor(!), så upptäckte jag, att det nog inte var det mönster som jag trodde, utan det mönsternummer ifrån Drops stod med penna på sidanom! Nu var det en annan mössa, som jag stickade på, men det är väl också bra. Söt är den i alla fall, nu när jag har kommit upp på rundsticka och slipper strumpstickorna. Annars vaknade vi upp till snö i går morse. Det hade smält innan jag skulle i väg till jobbet före kl. 8, men vindarna var kalla och jag fick småsladd på bilen 2 gånger. På eftermiddagen snöade det med stora flingor i omgångar, men inget som la sig. Så det blir nog inget trädgårdsarbete i helgen, om det inte torkar upp.

Var annars hos grannen i veckan för att titta på deras nya kök, och jisses vad snyggt! Ett mörkt lila kök, aubergine, ifrån Noblessa. De hade haft tur och fått köpa ett utställningskök med allt inklusive till ett väldigt bra pris. Som hon sa: och jag som trodde att jag skulle ha ett vitt kök och nu blev det så här! Det var riktigt fräsigt, så nu bleknar ju mina ritningar ifrån Ikea, men vi får väl se.

3 kommentarer:

Susilull sa...

En tok-shopping-resa till New York låter ju fantastiskt! Hoppas du hittar billiga biljetter. Dollarn är ju rekordlåg så passa på att köpa lite redan nu, det tänkte jag göra - bra att ha inför kommande resor.

Jag har ju läst din blogg ganska länge nu, och jag märker vilka otroliga framsteg du gjort. Det är en helt annan ton i dina inlägg nu mot när jag började följa den. Håll i handbromsen ibland bara. Du verkar ha oerhört mycket planer, vilket är jättekul, hushåll med din energi bara! Sagt i all välmening...

Ha en skön helg!

Anonym sa...

Oj vad häftigt att åka till New York, klart att ni ska dit. Säger som susilull, dollarn står ju lågt nu och det är väl perfekt tillfälle att passa på då =)
Härligt att ha en resa att se fram emot till våren, kanske vintern känns lite lättare då!
Här kom det lite snöblandat i fredagskväll, så visst känner man att vintern står på tröskeln...

Hoppas att det löser sej på arbetssidan, så det inte blir för mastigt för dej.

Ha det så gott och sköt om dej nu
Kram Maria

Eva sa...

Härligt att åka till New york!
ett tag sen man var där,men blir allt lite sugen igen.
Ja varför ska man ha vita Kök,för igentligen är det snyggt m färg,bara man vågar