torsdag 14 oktober 2010

Planera och planera!

I dag frågade jag min chef om jag kunde vara säker på att få vara ledig längre fram i vår, eftersom det är planerad om allt går i lås att jag ska byta arbetsplats i alla fall tillfälligt. Det kunde jag vara säker på enligt henne. Så nu ska jag leta billiga flygbiljetter till New York och så klart handarbetsaffärer. Orsaken till detta är att Dottern fyller 15 i höst, och jag hade lovat henne att resa vart hon ville, bara hon och jag på typ råshopping. Dottern tyckte dock att hela familjen skulle resa istället, så det gäller att övertyga Mannen om att han vill dit. Han har mera en längtan åt andra hållet: Asien. Så nu får ni tipsa om saker man inte får missa i New York!

Annars så går tiden med att återhämta mig. Jag har tagit på mig saker igen, gjort för mycket utan att vila, och då kommer den mentala tröttheten som ett brev på posten. Och den är så dryg...!!! Jag sover och sover, och gör bara det jag måste, jobbar och sover i övrigt. En klok person sa att jag måste dra i bromsen, när jag börjar säga nej till roliga saker, saker som jag i vanliga fall betraktar som återhämtning. Då har jag nått en punkt, där jag inte tänker på mig själv längre, så nu delegerar jag ut saker och tar bort saker, får se om det hjälper.

Att kolla på ett nytt jobb, som jag har gjort en dag denna vecka, tröttade ut mig mycket. Efter 1½ timme var jag helt slut mentalt. Men jag vet ju, att det är pga. att jag inte är inne i de rutinerna. Själva jobbet klarar jag helt säkert av, men jag behöver ha en ganska så tyst arbetsplats för att det ska fungera, så jag väntar på beslut om det. Sedan är det väl bara att börja.......

handarbetssidan står vantarna högst upp på listan. Jag är nästan färdig med nr. 2, så då kommer vi till broderierna på ovansidan. Vantarna är en vanlig basvante i ett väldigt bra mönster, så bilder kommer sedan.

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Man skall passa på nu när dollarn är billig!
:)

Mia stickar sa...

New York lät trevligt fast jag har aldrig varit där! Ta nu riktigt hand om dig så du inte går i väggen igen!

Ingaredstoka sa...

New York är en otroligt häftig stad... man måste liksom uppleva den! det finns massor av saker att se, göra och framför allt shoppa! Att bara studera människor är ju spännande. Det finns massor av härliga restauranger och god mat!! Det går inte säga vad man måste se utan man bara behöver uppleva stan!
Kram

Losarinas mor sa...

Hvor bliver det spændende !
Har aldrig været i USA.