måndag 12 juli 2010

Smältar bort!

Termometern visar 32,7, och vi håller på att sätta upp poolen, så vi kan svalka oss på något sätt. Men jag tror att det blir stickcafé i dag ändå trots värmen, något måste man ju göra trots värme och semester, när vi har valt att inte åka bort.

I lördags var vi ute på Sjöräddningens dag här utanför staden, och vi kom precis i rätt tid till att se en övning med både helikopter, båt och jetski. Vi fick även gå ombord på räddningsbåten "Stenhammar". Det var superintressant och framför allt svalt vid vattnet. I går åkte vi norr om staden till en strand som var helt ljuvlig ur min synpunkt, inte ur badsynpunkt, för det var faktiskt något besvärligt att komma i vattnet, men det fanns skugga i form av rönnbärsträd och en fantastisk utsikt. Så det smakade gott med lunch och senare fika i skuggan. Tyvärr hade vi inte kameran med, så det blir bilder ifrån dotterns mobil.

Ta hand om er i värmen, drick mycket och sitt i skuggan.

3 kommentarer:

Grethe sa...

Så artig med øvelser, flott vær hadde dere også. Ja, det er viktig å drikke i varmen. Ha en fin dag :0)

ylva sa...

Vad fina semesterbilder!Ser fantastiskt ut.Är hemma igen efter min tur i Grövel. det var jättefint! Jobba en vecka sedan bär det av till Göteborg. Hälsa på syster och se dottern spela i Gothia Cup.
Sköt om dig själv i värmen!

Mommonii sa...

Nu är det inte längre fråga om vad som överlever i trädgården, nu handlar det mest om att överleva själv! REGN, TACK!

Din rosa vallmo på bilden ser också lite oanständig ut, tycker jag. Så häftig!