torsdag 25 september 2008

Mönster!


Nu måste jag visa stickningen, som jag håller på med, i alla fall en av dem, och som jag får repa upp här senare i dag, eftersom jag har stickat fel på mönstret i ruta 3 på "Superkarlas fantastiske önskekappe". Det är inte så att jag kan se, att det finns ett fel, men jag känner det på mig...........! Jag har aldrig sett mönstret tidigare, men maskantalet som jag får kvar stämmer inte ett dug med mönstret och då måste det ju logiskt sett vara fel eller hur.....?
Annars är det en mycket rolig sak att sticka för en person som jag. För några veckor sedan stickade jag en provlapp i mohair till en sjal med påfågelmönster och det gick helt åt f.....s. Då trodde jag att jag kommer aldrig att sticka något med mönster utan jag får hålla mig till sockor på strumpstickor! Sedan provade jag detta mönster på Superkarlan och det passar mig bra, en ruta i taget, kanske inte varje dag utan någon gång i bland och det fungerar hyfsad.
, nu ska jag ut och gå med mina stavar, så nu får jag sluta! Hej och hopp!

3 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Provlappar eller provmönster är verkligen något jag skulle behöva prova för många maskor osv finns ofta i mina stickningar.

Kanske jag ska prova superkarlas...

vem vet.

Kram

Samtal från min trädgård sa...

Hej Britt-Marie. Du måste absolut pröva Superkarla, den är ett sant nöje att sticka och man är lika nyfiken varje gång man ska börja på en ny ruta

Eva i Halmstad sa...

Superkarla verkar spännande, har du fått klämm på den nu?
Var fick du tag på mönstret, fått för mej att den är dansk, eller finns den på svenska.
Må så gott på dej.
Eva.