måndag 15 mars 2010

Kontroll av kommentarer!

Har fått lite spam på senaste och underliga kommentarer, så nu övergår jag återigen till ordkontroll vid lämnande av kommentarer. Vissa har jag kunnat ta bort, men inte alla. Så därför får det vara så ett tag, sedan brukar det försvinna, och jag kan återgå till att inte ha ordkontroll igen.

Annars har jag mycket om öronen just nu, så jag hinner knappt handarbeta eller något annat. Mitt nya jobb börjar nästa vecka, det finns olika saker som jag ska ha satt på plats kring mina barn, som bara drar energi ur kroppen på mig, en konfirmation är i antågande, fjärrvärmen och varmvattnet fungerar inte som det ska och sedan ska vi försöka leva ett vanligt liv dessutom.

Så just nu ligger jag lite lågt, stickar lite i soffan, bläddrar lite i böcker. Fick två nya, som jag fick inspiration till av Assis Hantverk och Eva i Stäket. De är inspirerande

10 kommentarer:

Strikkeheksen sa...

Uha, de ser spændende ud - specielt den med perlerne :-)

Håber, du får harmoni omkring dig, inden du skal begynde dit nye arbejde - sådan en større begivenhed som en konfirmation kan nu godt trække tænder ud - men jeg synes det hjælper, hvis man tænker på, at det skal være sådan en dag, hvor alle glæder sig, så pyt med om det hele er helt perfekt :-)

Pia sa...

Åhh.. hvor ærgeligt med kedelige kommentarer, men jeg forstår godt du gør som du nu har valgt. Dine bøger ser iøvrigt spændende ud.

Call design sa...

Bara så att du vet, du är bäst!

Rosenvante sa...

Så trist att du fick sådant i datorn.
Hade mer än gärna knatat över och hjälp dig med västen, men avståndet är nog lite väl långt. Du fixar säkert till den när du får tid och ork.
Kram

Helle : sa...

Det er nogle spændende bøger du har fået købt dig, så må se hvornår du får tid til at vise noget fra dem.

Tak for din hilsen på bloggen :-)

Madame sa...

Dejlige bøger du har købt, men det er meget trist, at du får kedelige kommentarer!
Nu får du meget at se til med både nyt job og konfirmation - og jeg håber, at det bliver spændende oplevelser for dig og for jer.

Anonym sa...

Vilka fina böcker, spännande!

Hoppas att det ordnar upp sej för er och att energin räcker till!

Styrkekram till dej

ylva sa...

vad trist med spam och sånt ....böckerna såg mycket trevliga ut.ha det gott!

Cina sa...

Boken "Textilt Återbruk" är helt underbar. Köpte den i höstas när jag var och lyssnade på Malin när hon hade en presentation av sin bok. Det var verkligen inspirerande att se vad hon hade gjort av gamla textilier.

Hoppas allt löser sig för dig, så du får tillbaks energin och får tid att handarbeta.

Sunna sa...

Lycka till med nya jobbet