torsdag 25 mars 2010

Vår Fru dagen, våffeldagen, Maria...

Bebådelsedag....ja många namn blir det, men hur som helst hängde vi på med våfflor med alla tillbehör: ruccola, varmrökt lax, ädelost, valnötter, olika sorters sylt, bananer, mandlar, florsocker, glass...ja, man fick ta vad man ville ha på våfflorna. Jag gillar den matiga varianten med ruccola, lax, ädelost och valnötter och man blir snabbt mätt.

Hur känns det då på mitt nya arbete? Jo tack bra. Det är inte alls en avancerad tjänst jag har fått, mina kompetenser får jag utveckla någon annanstans, jag behöver inte skynda mig, det finns regler för allt och jag går introduktion till den sista april. Det är ett mycket litet ställe i det stora företaget, så småningom när jag är introducerat färdig och ett stort projekt är avvecklat, så finns det 1½ tjänst på enheten, där jag har den ena tjänsten på heltid, den andra halvan har min nästgranne på gatan, så det är väldigt trevligt att vara där. Jag är dock ganska så trött, när jag går hem, så jag är väldigt glad, att jag har tagit ett eget beslut om att inte arbeta mera än 50% oberoende av vad FK säger. Jag vill komma tillbaka i min takt, känna att jag orkar med detta och inte ge upp igen. Hur kan jag veta att jag är på väg? Därför att jag orkar lyssna på radio samtidigt som jag håller på med papper, vilket inte alls gick före jul!

3 kommentarer:

Lavendel sa...

Hvor er det dejligt at læse..
de mange navne og fejringen af Mariae Bebudelsesdag kender vi slet ikke til her i DK - men burde måske tage det op??? knus

Rosenvante sa...

Man blir ju sugen nu på våfflor.
Härligt att du känner förändringarna och att du är klok och gör det som du känner är bäst för dig.
Lycka till nu

Mia stickar sa...

Kul att höra att det får bra!