söndag 7 mars 2010

Start!

Det bruna garnet ifrån loppisen var lite konstigt. Något åkte rakt i soporna, var bara småbitar, men annat har jag vindat upp, det finns mera än på bilden. Nu har jag börjat på en bredare halsduk/sjal i samma mönster som den turkosa och den limegröna. Garnet är mörkbrunt med lite färgkluddar insprängd.

Det beiga garnet var när jag tog det ur påsen en stor varpfläta i bomull, så den får nog vara kvar som varpfläta och blir inte till en virkat väska!

I dag var det Vasaloppet, gick väldigt fort och segrade gjorde Jörgen Brink. Spännande upplopp! Efter det var det snabbstädning hemma, tvätten skulle Stora Kärleken ta, och sedan i väg till Stickcafé på Smulan med 5 deltagare. Den limegröna halsduken har kommit en bra bit på väg, mycket sticktid har det blivit i dag.

4 kommentarer:

Carina sa...

Du har något att hämta på min blogg.

Sunna sa...

Härligt med såna dagar

Eva S sa...

Du har nåt att hämta på min blogg.

Boel sa...

Åhh så härligt att lyssna på Lars Krantz. att besöka Wij trädgård har stått på min önskelista länge. Jag är också en sådan som inte vill dalta med växter i trädgården, jag älskar rustika perenner men funderar på att så en massa ettåringar i år fast direkt i rabatten då. Längtar!