lördag 18 oktober 2008

Besök av Kära Släkten!
Förra helgen hade vi besök av Kära Släkten, så därför har det inte skrivits så mycket. Vi hade mycket roligt med 5 personer till i hushållet och vi åkte runt och tittade på "öar", kom under fund med att vi nog hade besökt 11 stycken, åkt bilfärjor och ätit på restaurang och pratat under turen. Pga. kronans låga värde blev det inhandlat en del ifrån deras sida, vilket är roligt för oss att se. För mera än 20 år sedan, när jag flyttade hit till Sverige var det tvärtom, då handlade jag där och fraktade hit i princip allt. Nu när resorna går hem är det bara sådant som jag längtar efter i matväg eftersom det absolut inte är billigt längre och sedan såklart garn, som är väldigt billigt där, till och med oftast billigare än på Tradera.

En eftermiddag skulle Kära Släkten slå på stort och inhandla fika. Det blev på det finaste fiket i stan eller åtminstone det dyraste: En liten Smula Men det var en njutning att inmundiga det inköpta, så vi kunde trösta dem med att det var värt varenda krona.

Kan dock säga att kakorna till vänster på båda bilderna var klart bäst. De till höger smakade av en liten smula lakrits på några stycken, och alla gillade inte det, så de var kvar till sist. Men hur som helst klart värt priset!

Inga kommentarer: