söndag 19 oktober 2008

Regn!

Det regnar! Vad kan man då göra annat än att sitta inne och sticka? ......Man kunde såklart sätta på sig regnkläder och gå ut, ska kanske fundera på det, för det verkar inte direkt kallt. Vi har ingen hund (är allergisk) som drar ut en, så därför är lusten att gå ut inte särskilt stor en dag som idag.

Eller också blir det en dag för alla småsaker. Jag har en mycket stor hög av ramar liggandes bredvid mig, som jag ska fylla med kort, som jag redan har skrivit ut eller köpt. Det har bara aldrig blivit gjort, eller åtminstone inte något mycket gjort. Några har väl kommit upp, men högen av ramar ligger där fortfarande så antingen har jag inte gjort något alls eller också har jag köpt flera ramar............!

Vad gör ni med era foton förresten? Man samlar dem i mappar i datorn under Mina bilder och där ligger de! Tänk om man skulle få en harddiskcrash? Alla semesterbilder ifrån alla resor, som vi gjort......! Känner en som har en extern harddisk till alla sina bilder, men tillsvidare har jag mina på dvd'n, undrar om det håller i all evighet? Finns det några som skickar i väg sina bilder och framkallar dem fortfarande? Det måste det finnas för under varje sommar och jul får man hem reklam ifrån företag, som gör sådant. Jag skulle kanske vilja ha en förstoring på en bra bild, eller kanske en fototapet med en egen bild? Vart gör man sådant? Någon som vet? Ja, man googlar såklart, men vilken firma är bra?

Well, well frukost väntar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag framkallar hos fujicoulor.Jag sätter in bilderna i album men har även sparat dem på cd.Någon fototapet har jag inte provat på men gogglar du så kanske det dyker upp nåt.
Ha det bra
Catharina i Svensbyn
Här har vi frost

Samtal från min trädgård sa...

Tack för kommentaren, här blev det lite soligt upp på dagen, men kallare! Alla ramarna är använda, så nu har jag ram-förbud på Ikea enligt Stora Kärleken!

Inger sa...

Hej!
Kul att du hittat till mig.Jag jobbar själv som fröken på ett Waldorfdagis så för min del går det an med rosa klänningar(även om jag inte har någon just nu,föredrar andra färger).

Samtal från min trädgård sa...

Välkommen in till mig! Jag kommer ihåg att det var väldigt bekvämt med klänningarna, aldrig några problem med vad man skulle ha på sig.

kaanon sa...

Hej, jag framkallar en del och använder när jag gör scrapbooking. Det är en annan beroendeframkallande, tidskrävande hobby som jag har och inte hinner med ens hälften så mycket som jag skulle vilja.

Du har en jättefin blogg för övrigt. Själv har jag just startat och den är inte alls så utfylld ännu.
Mvh, Karin i Upplands Väsby

Samtal från min trädgård sa...

Tack för din kommentar. Var även inne på din blogg och den var jättefin den med och visst tar det tid att starta...! Gör så att man kan lämna kommentarer på din blogg!

Spinningdrottningen sa...

Hej Gitte
Jag scrappar mina kort. Ska på en minimaraton den 31 oktober då man stter från klockan 19.00 - 24.00 och sätter in kort med fina papper. På datorn försöker jag sätta alla kort i mappar med en gång. Så har det sparat på en exstern hårddisk. Kul att läsa på din blogg.
Anette