onsdag 1 april 2009

Jag klarade det i dag igen!

Jag är inte så lite stolt av mig själv nu för tiden! Jag bestämde mig för i går, att jag bara skulle städa en liten del av min trädgård. Det blev då framsidan med några rabatter och en massa yta att sopa. Belöningen blev att få sitta i solen och tänka lite.

I dag ville jag städa ännu en "fyrkant" av tomten, det blev då baksidan, som är ungefär i samma storlek, som ytan i går. Där är det flera och bredare rabatter med mycket att klippa.Jag har förstått, att jag orkar mycket mera, om jag redan innan jag börjar på något bestämmer mig för, hur mycket jag ska göra. Visst är man frestad att fortsätta, så som man brukar, men det räcker med två timmar. Jag har ork kvar till annat sedan och orkar sitta och virka lite på den blåa sjalen. Belöningen i dag blev att åka till Blomsterlandet och titta runt lite, struntade i att veckohandla, det får bli en annan dag. Kylskåpet är ju inte tomt direkt!

8 kommentarer:

Huset i Hou sa...

Iih... vi skal også i haven i eftermiddag. først trode jeg det ville blive en mere obligatorisk tur uden den store fornøjelse, men nu skinner solen - og jeg glæde rmig!

Bloggullet sa...

Så skönt du har haft det i trädgården. Tack för dina fina ord på min blogg.
Kramar

Lavendel sa...

Jeg har osse været derude i dag - har fjernet udrudt i urtehaven, som blev givet til hønsene, så de kan lægge nogle rigtig gode æg.

Strikkeheksen sa...

Der er næsten ikke noget bedre, end muligheden for at "suge" lidt sol her i foråret - at du så ovenikøbet får bestilt noget, det er jo ren bonus ;-)

Britt-Marie sa...

Att sitta ute och njuta eller bara jobba lite i trädgården är terapi.

Kram

ylva sa...

Låter som en bra dag ! Själv slutade jag lite tidigare idag och köpte vårens första TipTop och satt sedan hemma vid husknuten och njöt av eftermiddagssolen! Underbart.......vardagslyx

Helle : sa...

Det er dejligt med lidt sol på næsen.

Mette Lykke sa...

Jeg planlægger en lille opgave formiddag og eftermiddag.. og er tilfreds når det er gjort..
det lyder til også at fungere for dig.. Super..