lördag 18 april 2009

Stickcafé i morgon!

I morgon söndag blir det som vanligt stickcafé på En liten Smula här i Lilla Staden. Jag har försett min Mamma med garn, en ljusrosa bambu/bomullsblandning, ett gratis mönster på en liten barntröja ifrån Järbogarn och stickor, så kan hon med gott samvete delta i stickcaféet. Det ska bli en tröja till en av mina barns kusiner.

En av de andra deltagarna är även hon danska, så Mamma kommer inte att få problem med språket. Och det blir spännande för min mamma att se hur ett svenskt stickcafé går för sig. Men framför allt ska vi äta goda kakor och dricka gott te.

Beträffande fika, så har jag på eftermiddagen bakat en långpannekaka av modell kalori plus! Jag har fått receptet av Kludemutter, och jag tackar så mycket. Det ska bli en fröjd att smaka, även om jag tror, att den är ganska mastig. Efter intag bör man lägga sig ner och vila enligt receptet!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Fick fundera lite innan jag fick ihop receptet, min danska är inte på topp får jag väl avslöja. Ska prova det. Ha det så mysigt med din mamma i morgon.

Annela sa...

Den låter fantastisk och rådet att vila efteråt är nog ett gott råd. Den ska jag prova!

Handarbete/Pyssel sa...

Åh, det låter så trevligt med det där stickcaféet!
Men för mig dröjer det lite innan jag kan fixa mitt egna stickcafé... :) kom lite längre idag. Får se om jag kan lägga in en uppdatering på trädgårdsbloggen imorgon. (hoppade över att fota idag när vi var där och grejade)

Ha en skön söndag!
Kram!

Lavendel sa...

Det lyder hyggeligt at din mor skal prøve en svensk "strickkafe" - bare det var mig!

Helle : sa...

Håber at i alle får nogle dejlige timer sammen i morgen. Mums den kage lyder bare godt.

Fru Kahr sa...

Det lyder til at blive en hyggelig søndag:-)

Gitte sa...

Rigtig god strikkesøndag.