tisdag 21 april 2009

Ska det inte mera till?

Ja, för att man ska känna, att man mår bra, och att min arbetsträning är på rätt väg. I dag mådde jag väldigt bra. Jag har pratat med lite personer på min arbetsplats Jag kände ingen stress eller några krav på, att jag måste en massa saker, för att det skulle vara tillräckligt bra. Jag klarade av att vara inloggat på datorn, inne på min e-post, ändra min signatur till något, som jag tyckte var vackert och fortfarande inom ramen för, hur en tjänstemans signatur bör se ut. Sedan var tiden slut, och jag gick ut i det fina vårvädret.

Servicen har åkt hem! Dvs. den danska hjälpen är på väg hem, och vi får klara oss själva, ingen som har dukat frukost, när man står upp, ingen kaffedoft i huset, ingen som står klar med lunchen, när man kommer hem ifrån arbetsträningen, och ingen som lagar god middag. Jag får gräva mina hål för mina växter i trädgården själv, och Stora Kärleken får ingen handräckning med olika projekt. Vi är så tacksamma för hjälpen, som vi får. Men om 16 dagar syns vi igen i Danmark, för då är det fest, och vi kommer med tåget.

I dag ska Stora Kärleken och jag på möte på Stora Dotterns skola, ska bli intressant att se, hur det försiggår. Skolan har långt om länge bjudit in efter mycket påtryckningar ifrån min sida. Där kommer vi bl.a. att prata om, att skolan måste få en bättre struktur på uppföljningsmöten kring vår dotter, som också är deras elev. Det ska även bli spännande att se, hur skolan reagerar på min lista med åtgärder, som vi kräver för vår dotter.

Vi ska också en sväng in till Stora Staden, Stora Dottern ska på ungdomsträff med andra ungdomar med samma funktionshinder. Hon ser framemot det, och vi tycker, att det är bra för henne att träffa lite äldre ungdomar, som kan tipsa om lite olika saker. Lilla Sonen får hänga med, och det blir säkert besök i olika butiker och middagen äts ute.

6 kommentarer:

Lavendel sa...

Hvor dejligt for dig med arbejdet! Lykke til! Ja, en ekstra hjælp er altid rar at have! Det må man tænke sig til her!

Helle : sa...

Hvor er det dejligt at de har kunnet hjælpe jer ! held og lykke med mødet på skolen :-)

Rosenvante sa...

Det låter lite som du har bott lite All-Inclusive ett tag. Visst är det skönt att få lite avlasning. Hoppas det går bra med mötet i kväll.

Boel sa...

Jag hoppas verkligen att det gick bra med mötet med skolan. För oss har skolan alltid alltid varit en kamp, kamp för det som jag kan tycka är självklart. Det tar så mycket energi. Jag var på möte i går och det gick väl så där.

Härligt också att du kan ta det så lagom på jobbet, hoppas det håller i sig.

Boel

Kristina sa...

Det är viktigt att det funkar med skolan, så jag hoppas att det går bra!

Bettys blog sa...

Hvor fint at det gik godt på arbejde. Håber, det gik li'så godt med skolemødet.