måndag 25 maj 2009

Min strumpa och lite städande!

Det är inte bara trädgård alltihop, även om jag har förstått, att många handarbetsvänner även är trädgårdsfantaster. Det handlar väl om att få skapa, så är det i alla fall för mig: skapa och få tid för sina egna tankar.

Min strumpa börjar ta form, snart ska jag stänga för tåen, så lite annat än trädgårdsarbete blir det i alla fall. Jag har smygprovat den, och den sitter väldigt bra, kan tänka mig att den kommer att bli en favorit till jeanskjolen till hösten.

Att städa ett förråd hör väl inte precis till min favoritsysselsättning, men när inte gräsmattan är gångbar, måste vi ju kunna komma till baksidan av huset på något sätt. Att gå genom förrådet gick knappt pga. alla saker som stod i vägen. Men nu ser det ut som rena E4:an, fint och prydligt. Så kanske till och med jag kan hitta alla saker igen? Annars har det bara varit Stora Kärleken och knappt det.


11 kommentarer:

Jeannette Mariae sa...

Det er så dejligt at få ryddet op. Det letter og gør en glad.

Og dine stømper, de bliver vel nok fine. Jeg kan rigtig godt lide farverne.

Kh. fra engen ;-)

Rosenvante sa...

Hm, känner till det där med grejer över allt. Så har vi i garaget och där härjar absolut inte jag. Det är gubbens domän. Men jag blir galen när jag inte hittar något jag ska ha tag i.Skulle vara härligt med E4 där så man kunde hitta något.
Strumporna kommer att passa jeanskjolen perfekt.

Strikkeheksen sa...

Altid godt med en ordentlig oprydning :-) De strømper skal nok blive gode!

Iøvrigt fine billeder fra din have :-)

Helle : sa...

Jeg har lige kigget lidt igennem din blog, sikke nogle dejlige billeder af din have. Dejlige farver på blomsterne. Du kan tror at jeg bruger mine strømper meget om aftenen, jeg lader dem falde ned som benvarmer ovenpå et par gamascher. Tak for dine søde kommentar.

Bloggullet sa...

Skönt att ni fixat i förrådet. Det gör vi en gång om året och där är lika fullt varje gång, var kommer allt skräp ifrån.
Kram

Madame sa...

Sikke en fin orden - det kunne jeg også trænge til at få gjort. Og dine sokker er smukke.

Varme hilsner til dig ;-)

Caroline sa...

Ett städat förråd skulle jag också vilja ha :)
Visst hänger trädgård och handarbete ihop, man mår väldigt bra av båda sakerna! Vad fint du har i trädgården, härlig geum som blommar!

ylva sa...

Visst känner man sig duktig när man städat, vilken fin trädgård du verkar ha !!!! Jag har inte hunnit med nå´t trädgårdsarbete alls i år inte ens en liten potatis har jag satt! nåväl det får bli en annnan gång

Lavendel sa...

ÅH ja, det gør godt med en oprydning....hmm - hvorfpr er det så lige at mine 2 rum ovenpå skriger på mig...jeg skal ha' overnattende gæsteri weekenden, så der MÅ gøres fint. Men inspireret af dig, kommer jeg måske i gang ...i morgen smil og varme (26 gr. )- herfra

Assi sa...

Vad skönt det är när man har röjt upp!
Assi

Blipp sa...

Städning och stickning det är bäst!