måndag 25 maj 2009

Min trädgård just nu!

Från att ha varit bara grå och tråkig har trädgården fullkomligt exploderat de senaste två veckorna. Och allt regn, som kom under de lediga dagarna, har verkligen gjort sitt. Det är helt fantastiskt att få gå runt och bara titta. Självklart krävs det arbete också, men Stora Kärleken är så snäll att hjälpa till, om jag ber om det. Tidigare ville jag klara det mesta själv och så klart på mitt sätt, men nu har jag accepterat, att jag inte orkar, utan tar gärna emot hjälp.

I år har Blomsterlandet kanske också fått flera besök än vanligt, men det syns också. Det finns mycket vackert att titta på här hemma, och jag njuter det verkligen. Det är inte komponerat efter en mall, utan efter vad jag tycker är vackert och passar i hop. Är du nyfiken så titta gärna på bilderna!

6 kommentarer:

Mia stickar sa...

så fint du verkar ha i trädgården

Irene sa...

Din have ser aldeles yndig ud! Så fin og velpasset:-)

Rosenvante sa...

Jisses vilken blomsterprakt. Lite nyfiken blir jag på den blå blomman på kortet ovanför den med krukan med fjärillen i. Vad är det för blomma? den gillade jag skarpt.

Susilull sa...

Vilken härlig trädgård du har!!
Och visst är det praktfullt i det gröna just nu, jag går också runt i min trädgård och bara njuter!
Känner mig ganska nöjd och klar, och det stämmer bra det där du skrev om stickande och trädgårdspysslande - det ger nog samma tillfredställelse. Skapande, lugnt och rogivande!

Ha det bra!

Lavendel sa...

Det ser virkelig dejligt ud!!!

Pia sa...

Åh, vilka underbara bilder! Blir alldeles varm av det vackra. Glad pingst önskar jag dig.