fredag 11 september 2009

Armeringsnät!

Funderar lite på armeringsnät som spaljé till mina stolpar på nya projektet. Ser lite mera modernt ut än bara trä. Tror även att jag måste ha något, som väger upp allt det tunga trä i projektet. Men hur är det med det rostiga? Rinner rosten ner eller måste man behandla det med något? Vill helst inte att det rinner ut på virket (at rusten löber ud på träet=orange), som vi med möda har skruvat ihop. Svara gärna under kommentarer.

5 kommentarer:

Bloggullet sa...

Jag kan tyvärr inte något om sånt.
Vill bara önska dig en fin fredag.
Kram

Lavendel sa...

Kan du ikke forklare på dansk hvad du mener med renner ut på virket?? Her i DK kan man få galvaniseret RIOnet (armerings) de er lidt dyrere, men så ruster de ikke.

Strikkeheksen sa...

Hold da op, hvor jeres projekt skrider frem - det ser ud til at blive særdeles fint - det skal blive sjovt at se det færdigt, meeen det tager jo den tid, det tager - fortsat god arbejdslyst :-)

Caroline sa...

Vad fint ni får i trädgården! Armeringsnät släpper ganska mycket rost tyvärr. Det går att behandla med tex Hammarlack för att slippa förstört trä, jag tror att den lacken finns ofärgad, plus att den finns i många kulörer.
Tygriket i Enköping ligger vid Coop ungefär. Garnutbudet var ju inte jättejättestort men det fanns så jag blev nöjd, sen var det mest finare tyger, bla mycket festtyger.

Anonym sa...

Har inga bra tips att ge vad det gäller armeringsjärnet, tyvärr, men kan tänka mej att det släpper ifrån sej en hel del rost...

Intressant att läsa om konfirmationen, skillnaderna i Danmark och Sverige!

Må så gott i veckan
Kram Maria