lördag 26 september 2009

Händer det något?

Ja, det gör det. Så mycket att jag inte hinner skriva och även tråkiga saker, så jag inte vill skriva.

Jag har varit på utredning med Lilla Sonen i veckan, så det blev många turer till Stora Staden denna vecka, men vi fick låna en GPS av Lilla Sonens resurs, som också var med, så vi hade en väldans fart på alla gator. Jag är mycket imponerad av en sådan "varelse", ska kanske skaffa en själv. Eniro, släng dig i väggen!!!

Jag har varit på dockkursen ännu en gång, har fått hjälp att nåla fast huvudet. Jag har inte riktigt så mycket kraft i mina fingrar, men hoppas att jag klarar av att sy. Det är fortfarande jätteroligt, och ett härligt avbräck i allt annat, som bara rullar på antingen jag vill eller inte.

Det tråkiga är kring min arbetsträning. Det har varit och är många turer, och många personer som ska tycka en hel del, uppmanad eller helt utan uppmaning(!). Jag gör det, jag kan och framför allt det, som vi kommit överens om enligt min rehabplan, så vi får se på måndag på Stormötet hur långt det bär. Jag visste, vad jag ville med min arbetsträning, vart jag var på väg, men att sedan få en kalldusch, som jag inte känner för att skriva om här just nu, gjorde att jag tappade fokus, tappade inspiration och började fundera på mitt eget värde. Jag visste inte, att jag var så påverkbar, att jag inte var tillräckligt stark ännu för att stå emot påhopp, som jag tidigare klarade av. Så på måndag behöver jag alla tankar jag kan få ifrån er.

24 kommentarer:

Mia stickar sa...

Alla mina tankar! Stå på dig! Alla människor har ett värde så även du! Ett stort värde! Kramar

Strikkeheksen sa...

Jeg ønsker dig alt det bedste på mandag og håber, du får en god weeekend trods alt :-)

Jeannette Mariae sa...

Jeg sender gode tanker til dig.

Mennesker som ikke har prøvet, det du går igennem, forstår ganske enkelt ikke, hvad man går igennem. Det er desværre kun dig, der vil kunne sætte gænserne for dig, og det er så svært, når kræfterne er få.

Kærlige tanker fra JM ;-)

Garntrollet sa...

Jag tänker på dig och hoppas att det kommer att gå bra på måndag! Det är inte ditt "värde" det handlar om, så ta inte åt dig (jag vet, lättare sagt än gjort). Idag handlar allt om pengar :-(

Susilull sa...

Dina "otrevligheter" låter inte alls bra. Jag skall tänka på dej hela måndagen, hoppas allt går bra!

KRAM!

P.s det var härligt att få gå runt på Syfestivalen och klämma på garner!!

heidi sa...

Du är så så värdefull!!!!

och stark!!!

Trots alla det jobbiga som händer omkring dig så är det ändå slående att du orkar engagera dig i dina barn för att dom skall få det så bra som möjligt. Det gör dig till en person som vet vad som är viktigt här i livet och som trots alla svårigheter ändå finner styrka att orka.

Det är klart att det är jobbigt att få höra oönskade kommentarer om vad man (inte) förmår - men det är ju därför som du arbetstränar! kanske minns dom dig som du var, innnan allt det här, och har svårt att vara i nuet när du inte längre förmår att jobba lika mycket som då(= jobba ihjäl dig). Kanske är det därför som dom känner sig manade att komma med oönskade kommentarer. Men det visar ju bara på hur korkade dom är! hur kan man önska att någon skall jobba ihjäl sig? Hur kan man önska att någon skall jobba så hårt att dom inte orkar göra något på sin lediga tid? jag kommer ihåg ett inlägg där du beskrev att du numera orkade prata lite med människor som du tidigare inte hann prata med. Sådant är ju jätteviktigt!

För om dom verkligen kom ihåg hur det var, och vilket pris som du har betalat för hur hårt du arbetade, så skulle dom inse hur orimlig din arbetsbörda var då, och inse att det du gör nu är fullt tillräckligt!!!

Det är så inspirerande att läsa din blogg - om hur du kämpar på trots alla svårigheter. Och även om framstegen är små, så är det väldigt glädjande att dom finns eftersom det innebär att du är på väg åt rätt håll. var det än slutar så är huvudsaken att du får ett liv som du trivs med:)

jag hoppas att det blir ett bra möte för dig på måndag. Jag håller tummarna för dig då!!!

Losarinas mor sa...

Du har et værd ! Husk på det, når du føler dig tromlet ned af systemet !
Jeg sender dig en masse tanker :-)

Cathis stick och sy sa...

Hej
Jag ska tänka på dig på måndag.Ja det gör jag till och från.Beundrar dig för den ork du uppbringar för att se till alla väl.Ingen annan än du vet hur du mår och du vet bäst själv vad som är bäst för dig.Jag tror inte att någon skulle vilja byta sits med en utbränd men det kan nog vara väldigt lätt att vara Besserwisser i ämnet ändå troligtvis för att man inte vet vad det igentligen innebär.
Kram på dig.Håller tummarna för dig
Catharina

Annela sa...

Det är lätt att ha åsikter om hur andra ska vara, hur mycket de ska göra osv. Men gå ett tag i deras skor och kom sedan och ha åsikter.

Jag vet hur skör man är och inte tål kritik och påhopp. Helst skulle man vilja kunna ignorera det, men det sätter sig som en tagg och gör att man bara mår sämre. Tänk om människor i stället kunde försöka sätta sig in i ens situation och uppmuntra istället för att trycka ner.
Jag är med dig på måndag!!
kramar

Madame sa...

Kære du, jeg sender varme tanker op til dig. Håber du vil prøve at fokusere, når du slås mod systemet. Det var et trick jeg hørte om i går, og som gav god mening for mig.

Varme klem og god lørdag til dig!

Lavendel sa...

Mandagen må komme - du skal nok klare det. Tænk på at du er den vigtigste for dig, det er dig, der står i det og føler det - og du har meget værd - se bare alle kommentarerne!! Flot at du klarer at være med dine børn, som du er - stort knus og held og lykke

ylva sa...

Ojdå !You go girl! Ingen ska få "knuffa" på dig när du kommit så långt !!!

Assishantverk sa...

Jag tänker på dig och hoppas att det kommer att gå bra på måndag!
Kram Assi

Karin sa...

Jag ska tänka på dig hela måndagen och önska dig det bästa av allt. Tyvärr är det tungrott hos myndigheterna...

Hoppas "modevisningen" gick bra. Vi brukar också ta en "rensa-ut-allt-som-inte-passar-dag" inför höst och kallare väder. Dottern gillar dock helst inte att jag ska vara med då hon rumsterar i sina lådor och garderob för hon har lite svårt att hålla ordning och då har ju jag alltid så många kommentarer. :)

Ha en härlig helg! Vädret är åtminstone underbart.

Anni sa...

Usch så jag lider med alla långtidssjukskrivna som drabbas av oförstående handläggare - har ett riktigt idiotexempel i min närhet.

Håller tummarna för att det går BRA på måndag!

Linda sa...

Åh vad jobbigt det låter. Jag ska tänka på dig!

Anonym sa...

Tack för att du gör det lättare för mig att förstå hur man har det som långtidssjukskriven eller utbränd det har hjälpt mig som chef mycket i mitt bemötande av personer på mitt jobb och det kanske stärker dig att höra, har följt dig i ca 1 år nu och kommer att fortsätta med det.
kram missawe som gillar att sy sticka och väva

Rosenvante sa...

självklart ska jag tänka på dig och hålla tummarna hårt för dig i morgon. Du är stark och du klarar det här galant. Jag tror stenhårt på dig. Kram

Pärlmudden sa...

Ska tänka på dig hela måndagen och hålla tummarna för dig att allt löser sig till ditt bästa.
Styrkekramar i massor!

Carina sa...

Du vet att jag tänker på dig även annars så i morgon ska jag tänka lite extra. Man behöver inte må dåligt för att ta väldigt illa vid sig av påhopp. Man ska inte behöva ta sådant.

Kramar
Carina

Gunilla sa...

Du verkar ha det jobbigt men ändå kämpar du tappert. Jag håller tummarna du skall se att det går bra. Tappa inte modet.

Ha det gott

Gunilla

Dandylion sa...

Du skrev inde hold Lavendel, at du ikke før havde hørt ordet hæklehus, det ville også være underligt, for det er noget jeg lige har fundet på ;) det kommer af ordet "penalhus" :D

Karin Bergh sa...

Hej
jag såg din utmaning, men har tyvärr inte hunnit ta tag i den. Gör det så fort jag hinner =)

Anonym sa...

Mina tankar går till dej idag och jag håller mina tummar...
Jag vet hur drygt det kan vara med dessa arbetsprövningar, har själv gått igenom det.
Ibland undrar man om friska människor är avundsjuka på sjuka människor som av en eller annan anledning inte kan prestera lika mycket på arbetet längre...

De skulle bara veta hur det är och sen att få en massa gliringar som trycker ner en skorna ännu mer, fyy

Stor kram till dej