tisdag 15 september 2009

Ett bokpaket och ett stickcafé!

All-inclusive förplägnaden alias min mamma och pappa har försvunnit bort till Bornholm för ett par dagar vartefter de ska hem till sig, så allt är sig likt igen eller också är ingenting sig likt, beroende på hur man ser det. Nu måste vi både städa, tvätta och laga mat själv, fast det hjälper ju att kunna dra ut något ur frysen, som mamma har gjort såsom danska frikadeller eller kringle. Tack för hjälpen. Tror nog att baksidan av huset är det största projekt, som ni har hjälpt os med!

Och vi hann inte sätta upp ett nytt staket, så det gamla kom till heders igen. Det kommer att bli ett nytt staket, nu vet vi ju vad som fungerar och inte.

Sådan tur jag hade, när jag skulle på terminens första stickcafé på Tyllra, så kunde jag samtidigt hämta ett bokpaket. Varför vissa postorderföretag envisas med att skulle lämna till en handlare långt ifrån mig förstår jag inte, men i går gjorde det inget, eftersom jag ändå skulle på stickcafé efteråt, som nästan låg vägg i vägg. Spännande läsning eller att titta i är dessa böcker, så det ska bli kul att göra något därifrån.

Stickcaféet var precis lika roligt som vanligt. Härligt att se några kända ansikten.

9 kommentarer:

Helle : sa...

Det er så skønt når man kan hjælpe hinanden i familien ;-)

Karin Grøn sa...

Sikke fine bøger du har fået. Jeg tror der er en hjemmeside med de hæklede ting, som jeg er fast læser på. Kender du den? ellers kan du lige lægge en besked på min blog, så sender jeg dig den.
Strikkecafe bliver det ikke til så meget med her for jeg har for langt. Den nærmeste er 25 km væk og det er om dagen og den anden er helt i Aalborg på en cafe, hvor der ingen lys er, så der kan jeg ikke forstå hvad folk siger pga hørehæmning.

Strikkeheksen sa...

Hvor bliver det flot - og dejligt at have fået hjælp til både det ene og det andet :-)

Bøgerne ser sjove ud, glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det :-)

Blipp sa...

Det ser jättefint ut på verandan,där kan du ha många sköna höststickläsningsstunder.

Annela sa...

Mmmmmm, kringle som är så gott...

Call design sa...

Härlig veranda som Ni kommer få stor glädje av! Tänk att sitta gott, och ha något i händerna en härlig dag! Det är kvalité!

Sara sa...

Jag har också Amigurumi boken. Eller jag köpte den i somras och visade den då för min mamma. Sedan dess har den varit hos henne. Men hon har virkat flera av figurerna i boken.

Rosenvante sa...

Ser fint ut. Kom nu ihåg och sitt där och njut lite också. Fina böcker du köpt. Så kul och bläddra i nya och få lite inspiration.

Dandylion sa...

Faldt lige over dine bøger. Jeg elsker strikke og hækle bøger, genrelt krative bøger. "Amigurumi" er supper hyggeligt!