tisdag 11 november 2008

Bloggar som jag besöker!

Om ni brukar gå in på min blogg, så kanske ni har märkt att gadgeten "Bloggar som jag besöker" är borttaget. Jag har gjort det av säkerhetsskäl eftersom det var när man klickade på dessa att Trojanerna dök upp. Jag kommer att fylla på listan så småningom men just nu ligger den nere. Likadant med alla era blogger, som jag har sparat under Mina favoriter, är borttagna. Ytterst tråkigt för mig eftersom det även var via dessa att Trojanerna kom in. Jag får nu återigen surfa runt för att leta reda på bloggar, som jag brukade besöka.
Så till alla er därute, som inte vill ha ett digert jobb att rensa datorn eller en faktura ifrån dataaffären: öppna inga rarade eller zippade filer utan att först högerklicka och scanna av filen, öppna inga "roliga" mail eller julkort utan att scanna av, öppna inga mail ifrån någon som ni inte känner eller har köpt något av, ja... listan kan göras lång, men det är det negativa med Internet. Tur att det finns så mycket positivt också!

1 kommentar:

kaanon sa...

Hej, jag har också fått trojanska hästar galopperande. Och det var via Blogger de kom. Inte roligt. Allt blir så ställt på sin spets när man blir utsatt. Jag använder min dator till allt och alltid! Tack för en jättebra blogg!
http://kaanon.blogspot.com