onsdag 26 november 2008

Sjalen!

Fick tips ifrån Dorte i en kommentar om vart jag kunde köpa boken Knitted Lace of Estonia, men jag hade redan hittat den på sundaybooks.se. Ett annat tips gjorde det möjligt attt köpa den där. Så tack till båda, att jag kanske kan se framemot boken inom några dagar eller en liten vecka.

Annars har jag kommit en bra bit på väg med min mörkröda sjal. Den är precis modsatt utav den mörkblåa, blir längre än bred. Den mörkblåa blir bredare än lång. Kan man skriva så? Äsch, ni vet vad jag menar. Frågan kring den röda är bara om den drar i hop sig när jag sätter dit bården, som enligt beskrivning ska virkas på, fast jag har helt andra planer, nämlingen att fortsätta sticka. Ska kanske ta bården ifrån Superkarlan? Jag kanske ska försöka få den färdig till jul, om jag inte hittar på andra projekt, som är mycket roligare.

Det blev inget stickande på Superkarlan i går. Vi är fortfarande inte sams, men det löser sig nok så småningom.

5 kommentarer:

teresa sa...

Härlig sjal. Ibland är det allra enklaste det snyggaste.

mammapuhstickar sa...

Klart du ska ta bågekort. Rekommenderas varmt. Jag har nybörjarbåge till salu.

Susilull sa...

Fin färg på sjalen, ska bli kul att se vad du gör för kant på den!

Så mycket snö ni har!!!
Eller hade, det kanske har töat bort igen..

ylva sa...

Hej!Såg att du varit hos mig och hälsat på. Vad trevligt med nya bekantskaper :-) Ser att även du fick en rejäl dos med snö häromdagen.Tack för kommentar och kul att hitta nya ställen att titta in på återkommer gärna

Samtal från min trädgård sa...

Tack för alla kommentarer! Snö finns kvar, i massor, men nu är det ju plusgrader, så det sjunker väl undan lite.