söndag 31 januari 2010

Min väst!

Snälla A. hade min väst hemma för att hjälpa mig i gång med beskrivningen. Bakstycket är stickat och klart, men de två framstycken har vållat mig särskilt besvär.

A. hade knäckt koden och fått ihop text och diagram, så i fredags efter arbetet trissade jag upp till henne, hon bor i huset över där jag arbetar nu för tiden, till hembakat bröd och saft och en förklaring av beskrivningen Drops 103-8. Kompisen L. hade börjat på samma beskrivning för ett bra tag sedan, det gråa framstycket på bilden, och nu ska jag då sticka den likadan bara i en blåmelerat variant. Det är ett trevligt garn, och modellen är fin, det är bara det, att de kanske inte har skrivit den för en person som jag, men jag försöker igen.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så underbar den västen är.

Carina sa...

Hoppas du kommer att trivas lika bra i din väst som jag gör i min, jag älskar den. Hade dock inga problem när jag stickade den men jag kom väl liksom rätt från början. Om jag hamnar fel från början har jag väldigt svårt att komma rätt igen. Ser fram emot att få se din klar. Har du kollat på min?

Strikkeheksen sa...

Så er det godt, at du har nogen til at hjælpe - den skal nok blive god :-)

Jeannette Mariae sa...

Godt med hjælp, når man er kørt lidt fast. Vester er altså super sød og jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Knus fra engen ;-)

Gitte sa...

Det er en super smart vest! Og starten lover godt.

Caroline sa...

Vilken snygg väst, hoppas att du inte ger upp!

Anonym sa...

Så fin väst!!

Tack för upplysningen om SOL, just nu bara snurrar allt i huvudet och jag vet nästan inte i vilken ände jag ska börja i.
Men tydligen så ska Af hjälpa mej nu med den biten vad det gäller min son, jag orkar inte längre. Det är så mycket byråkrati med allt...är man inte redan dum i skallen så blir man...

Jag ska bara ta den ork jag har för att hjälpa honom att kämpa och att själv gå på Af med allt vad det innebär.

Strumporna som du har stickat är jätteläckra!! Lyckliga barn som har en så duktig mamma och kan sticka det de vill ha, det är guld värt! Du är suverän på stickning!!

Önskar dej en fin vecka
Kram Maria