tisdag 16 december 2008

Strumpor!

Å, vad jag är arg! Får man säga skitgarn??? Nu har jag i alla fall gjort det. Jag stickar socker åt en kompis' "gube", och det är verkligen skitgarn, går av hela tiden, vet inte vad det är för fibrer, men inget att rekommendera i alla fall. Man hinner två varv sedan går garnet av, inte precis det jag är van med. Så nu har jag tagit och dragit hårt i nystanen samtidigt som jag har nystat upp dem på nytt, så kanske jag kan få sticka utan flera missöden. Resten ligger i soporna, men jag tror, att det ska räcka till ett par sockor i alla fall.

9 kommentarer:

Karin Grøn sa...

Øv, det er bare så surt. Hvis man selv har valgt at strikke i pladegarn så har man selv bedt om det, men strikker man i almindeligt garn, så skal det bare ikke ske. Møgirritende, når man skal have noget færdigt. Kan godt forstå du synes det er irriterende.

teresa sa...

Jag säger bara: REKLAMERA!! Sådant ska man INTE acceptera! Gå genast o läman tillbaka o skaffa ett garn som är värt ditt arbete!

ps. Vad fin din sjal blev! ds.

Helle : sa...

Øv det er da bare surt at sidde med. Men pladegarn er da ikke særlig stærk til strømper.

Pumlans flitiga fingrar sa...

hej!
Tråkigt med garn som inte funkar. Be din kompis att köpa ett bra garn som är värt arbetet du lägger ner!
tack för titten på min blogg!
Hälsn Anna-G

fale artut sa...

Det är bra hopplöst med skruttigt garn! Man tappar helt sticklusten! Du gör det bra som fortsätter att hitta lösningar. Jag håller tummen!

Samtal från min trädgård sa...

Japp, nu är en socka klar och den andra är nästan vid hälen, så.......det går nog. men jag ska be henne köpa ordentligt garn sedan, eller också får jag ta i från lagret!

Anonym sa...

Jag blir också riktigt sur när sådant händer. Det var samma sak med den vita sjalen jag stickade till min kompis...men blir så arg! Jag kunde inte reklamera eftersom det var gammalt garn från farmor men om du köpt den nyligen gå genast dit och reklamera! Ha en bra dag!

ylva sa...

mmm jag håller med mina "medsystrar" det är synd med dåliga garner när man lägger ned ganska mycket arbete.Men är det 100% ull ? då kan man ju alltid filta ihop ändarna istället för att kasta.... fast då tendérar garnet att bli ojämt i stället

Samtal från min trädgård sa...

Det är nog som jag säger "skitgarn", men låt det vara för denna gång, sedan tänker jag köpa själv och de får betala.