torsdag 29 oktober 2009

Google translater!

Jeannette Mariae gjorde mig uppmärksam på, att jag inte hade en översättare på min blogg. Jag trodde, att alla automatiskt hade Googles verktyg och översättningstjänst, för det hade jag själv, så fort jag kom till en sida, som inte var på svenska.

Jag höll på att dö av skratt när jag översatte min egen blogg till olika språk. Språknörd som jag är, så låter jag nog bli det i fortsättningen. Fast tar man japanska, så ser det enbart vackert ut!

8 kommentarer:

Pärlmudden sa...

JAg har precis hittat min "gamla" brevkompis från högstadiet, så jag har lagt till google translate. HAde inte en tanke på det innan. Men visst är det en bra grej!
Ha en trevlig helg!
KRAM

Jeannette Mariae sa...

Jeg er så glad for, at du har sæt den i din sidebar. Tak.

Og du har ret, det er nogle sjove oversættelser ind i mellem ;-)

Karin Grøn sa...

Jeg bruger den også og jeg har sommetider problemer med at forstå hvad der egentlig menes. jeg må indrømme jeg også bruger den på dine indlæg, når de er rigtigt lange og jeg forsøger at forstå hvad der menes i dybden.

Madame sa...

Åh det var fint, Gitte - jeg er ikke nogen ørn til svensk, selv om du giver mig lektioner her på din blog! Men der er hele tiden ord, der ikke giver mening for mig på dansk ;O)

Strikkeheksen sa...

Mjah, helt præcise bliver maskinoversættelser jo aldrig, men det kan da give et indtryk af, hvad et indlæg handler om - det kan også give anledning til både morskab og misforståelser :-)

Anonym sa...

haha, nä det visste jag inte att det fanns, jag är urdålig på det här med inställningar på bloggen!

Vad glad jag blir när jag läser om din arbetsprövning och att det känns bra. Och visst är det väl skönt att bara kunna lämna jobbet och verkligen släppa det när man slutar!

Du är duktig tycker jag!

Ha en fortsatt fin helg!
Kram Maria

tant Maria sa...

Tack för kommentar på min sida. Roligt med översättningen, ska prova om jag kan få dit en själv så småningom. Vad snygg bloggen blev efter ändringar!
Presentlager är bra! Jag försöker, men av någon anledning så försvinner allt ganska fort. Det är bara halsdukarna i ull som blir kvar av någon märklig anledning... =)

Anonym sa...

Vilken rolig grej, jag testade med finska och sitter och skrattar för mig själv...
"Fast otetaan japani, joten se näyttää vain kaunis out! "
svenfingelska!
/Carita