torsdag 15 oktober 2009

Lite hopp!

Jag är väldigt tacksam för alla era kramar och goda önskningar för mig. Jag känner mig lite som blomman i mitten, som har vält lite, men behöver stöd och nog ska komma upp igen.

Jag behöver fortfarande stöd, men inte desto mindre, så finns det någon i den tunga organisationen, som jag har som arbetsgivare, som måste ha dragit i några trådar. I dag blev jag uppringt av personalkontoret, som erbjöd mig att arbetsträna någon annanstans än där jag sitter och tittar in i väggen varje dag. Det nya stället är till hälften snarlikt det jag skulle ha gjort i dag, jag ska få en handledare (jippiii!) som inte är min chef(!), jag ska få utbildning i det som jag behöver, dvs inte redan kan, och framför allt det som jag har efterfrågat: jag ska få arbetsuppgifter!

På måndag ska jag träffas med den nya chefen och min tilltänkta handledare för ett möte. Faller det väl ut och jag accepterar den nya platsen att arbetsträna på, så börjar jag redan dagen efter. Jag tror, att det kan bli ett bra ställe för mig att undersöka, om jag verkligen klarar av att arbetsträna 4 timmar om dagen. Just nu är jag ju bara här på plats 4 timmar om dagen, vilket inte alls är att hålla koncentrationen under motsvarande tid. Så just nu är det lycka!

9 kommentarer:

Jeannette Mariae sa...

Hvor blev jeg glad, da jeg læste dit indlæg. Det bliver så spændende for dig ;-)

Mia stickar sa...

Önskar di gall gott och all lycka med dig till det nya stället!

Anonym sa...

Fantastiskt att de äntligen börjat förstå att ta tillvara all din kompetens!!
Stå på dig detta kommer att bli bra!!
Många hälsningar från Lena "i källaren".

Rosenvante sa...

Trägen vinner, hurra så kul. Hoppas du känner att detta är nått för dig och att du vill också. Bra att du stod på dig och inte lät din tråk chef få pina ut dig mer.
Kram och lycka till på måndag

Carina sa...

Grattis för det låter som du är nöjd och det är ju det som räknas. Nu håller jag tummarna också att allt blir som du tänkt dig.

Dom där vackra näckrosorna, var finns dom? Röd är ju näst intill unika.

Annela sa...

Vad skönt att du kan se framåt lite nu. Lycka till!

Susilull sa...

Vad glad jag blir för din skull!
Håller tummarna allt vad jag kan för att allt ska gå bra!
Kram!

Boel sa...

Härligt!! Det är du värd och jag håller tummen när det är dags.

Boel

Madame sa...

Kære du, hvor lyder det dog spændende! Jeg ønsker dig al mulig held og lykke :-)