fredag 9 oktober 2009

Roligt skulle det vara!

Vi får väl se hur roligt det blir, men vi ser i alla fall framemot det, vännen L. och jag, att kunna gå på Syfestivalen i morgon. Det blir en av de saker, som jag gör för att göra roliga saker och saker för mig själv.

Jag har varit runt på lite olika bloggar och läst om de, som varit där i dag. Och frånsett inköpen, så har det inte varit så kul ang. parkering, ja hela trafiksituationen runt mässan, restaurangerna eller brist på samma som var förskräcklig för ett år sedan, men hyfsat i våras, att mässan känns mindre än tidigare, och att den visst är en trappa upp eftersom det finns en mässa till samma helg. Allting återstår att se.

Men, men här har jag ordning på allt, tror jag i alla fall! Kom-i-håg lappen är skriven, olika saker, som jag redan har, men aldrig kommer ihåg längre är inlagda på mobilen, lätta att komma åt. Det finns ett schema över vilka workshops som jag ev. kunde tänka mig att delta i, om vännen L. vill det samma återstår att se, annars får vi väl dela på oss.....Ryggsäcken är packat och pengarna ska jag ta ut i morgon, glömde det i dag, eftersom i dag var en helt annan dag med fokus på barnen.

Barnen skulle till Stora Staden, som tur var till samma ställe, men på var sin aktivitet, så inte kom jag i håg saker kring mig själv inte! Men jag hade en chans att åka förbi mässan och såg den överfulla parkeringen fast klockan var sen eftermiddag, så därför startar vi i tid hemifrån i morgon. Vi hörs sedan

9 kommentarer:

Lavendel sa...

Go' fornøjelse - billedet lover godt!

Losarinas mor sa...

Ja, billedet ser meget indbydende ud ! Ha en rigtig dejlig dag :-)

Susilull sa...

Ta det lugnt och ha en rolig dag på Syfestivalen! Hoppas du hittar fina garner och att trängseln inte är för hemsk.

Rosenvante sa...

Hoppas det blir en fin och rolig dag. Har också läst om denna mässa på flera bloggar, men som alltid när man sitter här ute i östersjön är det svårt att kunna åka på allt man vill, dessutom har jag ju fint besök denna helg av min dotter från England, så då är valet inte svårt alls. Ha det bra

Helle : sa...

Håber at du får dig en rigtig hyggelig tur der til og måske finder noget rigtig spændende.

Garn Moster sa...

Håber du får en rigtig dejlig dag ...

Assishantverk sa...

Ha det jättebra på syfestivalen!
Assi

ylva sa...

Hmm ska dit imorgon, och jar fått med mig min dotter nr 2.Hoppas att du får en bra dag och att du i allt kaos kan känna dig nöjd med att vara där.Ska bli kul att läsa alla bloggar vad folk plockar med sig hem.

Ha det !

Y.

Call design sa...

Ha en helt underbar dag i Kista på Syfestivalen, inte alls avis???!!!