måndag 12 oktober 2009

Snart färdig!

Jag håller ju på med kragvante nr 2 och inte lider jag av ”2. mitten syndrome” utan det tror jag snarare att vanten gör! När jag skulle börja sticka den, fick jag repa upp minst 3 gånger. Jag bara stickade fel och gjorde kragens intagningar fel. Sedan från tummen och till intagningarna vid fingertopparna får jag olika mått hur jag än mäter, och nu är det tummen som retas. Jag får ta upp den igen, den ser inte klok ut, och det har blivit en massa hål vid tumbasen. Men, men, den är nästan färdig och jag håller på att fundera ut några broderier att göra på ovansidan.

Nu har jag kommit på, att jag kanske vill ha ett pannband ev. med öronlappar i samma garn för jag har massor av garn tillövers. Men jag hittar inget bra mönster till den typen av garn. Har ni ett förslag? Jag stickarstickor 2½ mm.

Annars är det dockkurs i eftermiddag, har inte sytt fast huvudet ännu, tycker att det är svårt, så det var bäst att vänta tyckte jag, så kan ”fröken” hjälpa mig, om jag kör fast.

6 kommentarer:

Annela sa...

Den här är väldigt snygg, tycker jag. Kanske en sån? http://dodergok.blogspot.com/2009/10/calorimetry.html

Annela sa...

Originalet: http://knitty.com/ISSUEwinter06/PATTcalorimetry.html

nynne sa...

Glæder mig til at se det færdige par. Det der med t gøre fejl på tommeltotten kender jeg en del til - det er så trældt

Jeannette Mariae sa...

Jeg glæder mig også til at se dit færdige resultat. Det er så irriterende, når der er noget der driller.

Knus fra engen ;-)

Blipp sa...

Jag har stickat sockor ur boken, jag är mkt nöjd med dom, men mönstret var lite skumt på ngn plats. Snart får vi se dina vantar kanske?

Helle : sa...

Håber du får hjælp til at få hovedet på dukken !