torsdag 1 oktober 2009

Redovisning av baksidan av vårt hus!

Ja något längre än tidigare bilder har vi inte hunnit ännu. Stora Kärleken målar lite brädor emellanåt som ska bli till ett nytt staket. Jag har inte hunnit med något alls nästan i själva planeringen av den nya snutten trädgård, som jag har fått, men jag hinner väl. Det finns ju lite annat, som har tagit upp min tankeverksamhet under senare tid, så därför blir allt annat ställt på stand-by.

Men som sagt så har Stora Kärleken räknat ut att det har gått åt ungefär 381 löpmeter trallvirke och byggreglar av olika sorter till projektet. Tillsvidare ligger den totala kostnaden på 10526 kr (virke och skruv), men vi är ju inte färdiga med staketet, spaljeerna och liknande ännu.

Jag tycker, att det är kul att skriva upp hur mycket allting kostar, vad vi har använt och hur mycket. Värdelöst vetande kanske någon kan tycka, men ska man göra något nytt, så är det enkelt att se, vad det kommer att landa på på ett ungefär. Och en annan sak: behöver man reservdelar, så är det bra att veta, när man handlade en viss sak. Vi hade exempelvis en handdukstork här i sommar, där väggfästena vittrade sönder. Och vi fick helt rätt reservdelar i och med att vi visste, vad det var för märke, och när vi hade köpt den.

1 kommentar:

Eldstickan sa...

Hej hej! Jag hoppas kunna ta mig till syfestivalen men har ev en kompis från Köpenhamn här då;o)
Apropå pengarna så kan dte vara kul som tidsdokument för vad saker kostade "förr" typ 2035.