tisdag 27 januari 2009

Idag kom det två paket!


Konstigt att det bara "kommer" två paket.......Skämt åsido: inköpt på Tradera 4 x 100 entrådigt ull i olika färger och 200 g melerad bomullsgarn. Är ju så helförtjust i entrådigt ull till mina sjaler.
Det följde även med en bok om Prayer Shawls, har en sedan tidigare med flera mönster i, denna har lite förklaringar till olika färger plus lite mönster. Jag har redan hittat ett virkat mönster, som jag kanske inte följer, men som jag tänker utgå ifrån till ännu en trekantsjal! Jag har redan nystat upp vintervitt till sjalen och brunt till kanten. Garnet heter Alaska och är 100% ull. Få se nu, om jag känner, att det är rätt.

6 kommentarer:

X-blog sa...

Åh! Många fina sjalar blir det =)

Jag blir nyfiken på denna virkade i vintervitt!

Själv ska jag sticka vidare på min gröna nu ikväll. Behöver ta det RIKTIGT lungt nu, har varit på zonterapi idag + att jag håller på med andra behandlingar som renar kroppen och hjälper den att återgå till sitt "riktiga jag".
Skönt att luta sig bakåt och sticka då!

Sköt om dig!

Linda sa...

Vilka härliga paket du har "fått" :)

Stickning, Kärlek och KBT sa...

fina garner, vänter oxå paket från tradera, alltid lika spännande, men förra köpet, ett helt kilo entrådigt vackert rosa fårögarn var helt hoptovat o omöjligt att nysta, men det är en snygg "klump", märkte inte detta innan jag gav omdöme tyvärr o minns inte vad säljare heter men hittar jag namnet så skall jag klaga! ´50% idag på allt garn i en affär i sthlm, köpte ekoull mm. Februari blir min köpstopp månad! (den e ju så kort o bra)hej hej

Carina sa...

Vad är "prayer shawl" för något? Är alla virkade?

Kram Carina

ylva sa...

Kul med paket ! Det verkar vara den tiden nu... jag väntar även jag.
Ser fram emot att se nya projekt.

Fru Kahr sa...

Sikke skønne pakker, posten kom med:-)