torsdag 29 januari 2009

Vill ha, vill ha.........!

Varför är världen orättvis? Varför får jag inte allt jag pekar på? Varför ska närmsta affär ha rea, så man blir ännu mera frestad? Varför, varför, varför...... Hur som helst blev jag väldigt förälskad i ovanstående maskin, men det är ju inte att tänka på...............Även med reapris är den ouppnåelig för mig!

6 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

*tycker synd om dig*
Dumma värld, som ska vara så orättvis.
Prova om det fungerar att peka väääldigt lääänge... Kanske, kanske, sker det nåt under...

Samtal från min trädgård sa...

Det ska jag testa, just nu är det mest olika argument både till mig själv och maken, som jag "filar" på......

Annela sa...

Du skulle gott vara värd en sån maskin. Säg det till maken:)

Blipp sa...

Ständigt denna längtan - fick idag ett stort paket tibet merino o marly merino med posten Massor av garn - typ 40 nystan - vem har beställt? jag, o imorgon kommer ett nytt paket - skall gå med i anonyma garnshoppare, AG, första steget - erkänn, jag erkänner jag är garnköpsberoende. Februari utan några inköp förutom mat! Så njut av att INTE shoppa!

Beas sa...

Jag kikar in och läser om din klädutrensning. Vad härligt det låter! Jag är i rensartagen, men har "bara" kommit till halva arbetsrummet, men det har blivit mycket hittills. Jag längtar tills det blir sovrummets tur faktiskt.

Vad roligt att läsa om dina virkförsök också. Så där brukar jag också hålla på...prövar mig fram...och sedan blir det något annat användbart än jag tänkt mig från början...hihi.

Ha en bra fredag!

Anonym sa...

Det är så att vi inte skall köpa för mycket...därför kostar saker mera! hehe! Jag sköjar lite men det är bra att saker kostar för då köper man inte lika mycket. Det är dock tråkigt att inte ens kunna närma sig för att kunna köpa det man verkligen vill ha! Men drömma får man alltid! kramis