söndag 9 augusti 2009

Redovisningen har kommit på efterkälken!

Det finns så mycket, man ska göra, så därför har det inte prioriterats. I dag har Stora Kärleken och jag fått ordnat en hel del. Barnen kommer ju hem i kväll ifrån deras sista läger för denna sommar, som har varit på Gotland, så därför har vi tänkt att vara färdiga med allt. Det har städats, papper är satt i pärmar, vi tvättar för fullt och vi har inte glömt oss själva utan har ätit god frukost och lunch på terrassen, som var nystädat sedan i går.

Jisses det låter aningen präktigt, men det är så skönt. Och i morgon kan jag bara prata med barnen, äta på terrassen och mysa. Kanska virka lite eller få mina strumpor färdiga, så de inte blir ufon?

Men redovisningen var det! Nu tänker jag slå ihop det, annars blir det flera inlägg med nästan samma överskrift och det känns lite tråkigt.

April:

mat +384 kr
kläder +2695 kr
diverse +667 kr
räkningar +5984 kr
Totalt +9730 kr mera än snitt för 2008
Vi fick fibernät(5000 kr) och barnen har växt så otroligt mycket, att nya kläder och skor var nödvändiga, därav ökningen tillsammans med lägeravgifter för barnens sommarläger. Syfestivalen kostade också lite mera än väntat.

Maj:

mat +129 kr
kläder +2208 kr
diverse +1192 kr
räkningar -3103 kr
Totalt +426 kr mera än snitt för 2008
Kläder är fortfarande till barnen, diverse är pga. en bilreperation, men att räkningarna är lägre vet jag faktisk inte varför.

Juni:

mat -115 kr
kläder -503 kr
diverse -696 kr
räkningar -4800
Totalt -6114kr mindre än snitt för 2008
Nu använder vi vad som finns i skåp och frys eftersom vi kommer att vara borta på semester under hela juli. Vi har sagt upp en del prenumerationer

Juli:

mat -4201 kr
kläder -1710 kr
diverse -1973 kr
räkningar -8436 kr
semester +13220 kr
Totalt -3100 mindre än snitt för 2008
Vi har nästan inte varit hemma under juli, så pengarna för semester innehåller både boende, mat, transport och nöjen under mer än 3 veckor.

3 kommentarer:

Madame sa...

Det må være dejligt at få børnene hjem i dag fra lejr på Gotland. Jeg håber, du har haft en dejlig weekend, selv om I har det meget varmt, lige som vi har det her. Rigtig god søndag aften til dig :-)

Handarbete/Pyssel sa...

Har läst igenom några av dina senaste inlägg och det är alltid lika trevligt och underhållande!

Sköt om dig och de dina och ha det riktigt gott !!

Rosenvante sa...

Dina barn har verkligen haft tur med vädret när de varit på ön. Tack för tipset ang busken, självklart hade jag varit och klippt bort torra grenar innan, men nu är det slut med det.
Ni är så duktiga som har sådan koll på alla siffror. Riktigt imponerande.