söndag 30 augusti 2009

Uppstädat och klart!

Mitt syrum och min syhörna är uppstädade och klara. Det är en viss skillnad mot tidigare. Man har ju på tok för mycket saker! Det finns saker, som man inte visste, att man hade och saker man inte vet, vart man ska ha. Men nu tror jag, att jag hittar, och jag har fått hjälp av Stora Kärleken att ta bort en del UFOs. Jag tror, att jag har stickat tre gånger så mycket, som jag har kvar, men ingen idé att spara det, om jag redan nu vet, att nej det var inte riktigt rätt.

I morgon ska jag på dockkurs. Det heter i alla fall så. En av deltagarna på ett stickcafé, som jag har gått på, syr Waldorfdocker. Jag hann aldrig sy någon docka för 22 år sedan, när jag arbetade på ett Rudolf Steiner hem, så nu ska det vara. Det är på eftermiddagen, så jag hinner sova en sväng, innan jag ska i väg, så jag inte blir för trött. Annars anser jag, att kursen är en av de saker, som ger mig energi, och det är sånt, som jag letar efter just nu.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så fint du fått. Inte dåligt va grejer man samlar på sig under åren. Hoppas du får en trevlig eftermiddag på kursen i morgon.

Manna sa...

Så dejligt og fint et syafsnit du har fået. Jeg er ved at lave et syhjørne i soveværelset, det er dejligt, når de fleste sygrejer er inden for rækkevidde.
Waldorfdukkerne er så søde, men kræver det ikke lidt fingerkræfter at lave dem ?
Dyrene jeg syr er også efter Waldorfprincippet.
Glæder mig til at se en dukke

Birgitta sa...

Vad fint!
Vad är Noa på för tidning??

Lona sa...

Sikke ryddeligt du har fået det. Skønt hygge-hjørne ;o)

Irene sa...

Sikke fint du har fået det i dit strikke/syværelse. Spændende med det dukkekursus - det hører vi vel mere om:-)

Susilull sa...

Så fint det blev, vilken mysig "egen hörna"!