torsdag 19 februari 2009

Det är nu jag får betala!

För vad undrar ni kanske och med all rätt. För att inte ha tränat tillräckligt! Sitter, halvligger, halvstår, vankar ikring med ett präktigt ryggskott. Och varför får man ryggskott? Jo, för att man inte har tränat sina magmusklar tillräckligt! Det hjälper mig föga just nu eller i morse kl. 04.30 när jag vaknade och kände, att jag kom inte ur sängen hur gärna jag än ville. Under tiden jag funderade på olika mindre onda sätt att ta mig ur sängen på, Stora Kärleken var minsann behjälplig, men det räckte inte, så tänkte jag, vad gör de som inte har en man......Blir de liggande i sängen, är det jag som är för pipig för att det gör för ont?

En värmekudde kurerar det mesta lite grann för stunden, så det gick att hasa sig upp efter en halv timme, sedan vatten och smärtstillande, ännu mera värmekudde. Det blev tidig frukost i ett mörkt kök ensam, smärtstillande är inte snällt för magen utan mat; sedan vaknade resten av huset, barnen kom i väg och jag traskade runt. Just nu sitter jag och funderar på, om jag kanske ska "joina" Stora Dottern i hennes sit ups varje kväll. Hon gör det för att få mera styrsel på överkroppen, när hon rider. Jag kanske kan slippa ryggskott då.

Det började redan i går kväll, när jag skulle hjälpa Lilla Sonen. Jag gick ur soffan, där jag hade virkat nästan klart på sjalen, den s...bruna, skulle bara snabbt upp och kände hur det spände till. J..... också sade jag och tog värmekudden direkt, men det gnagde lite, kom i säng och somnade. Sedan var det kört!

Men det går över........................

3 kommentarer:

ylva sa...

Stackare, jag hade en sväng av det där när barnen var små och det skulle lyftas hit och dit och prcis som du så förstod jag att det var träning som saknades för de berömda rygg och magmusklerna.det gör jämrans ont men som du säger så går det ju över tack o lov.Men en klok sak är nog att göra npgra sit ups på kvällen med dotten och en och annan "flygande hunden"

Rosenvante sa...

Just nu behöver du mycket värme på musklerna och SASCO Aloe Vera "Aloe Rub" Liniment. Den är jättebra. Finns säkert att köpa på hälsokostbutiken. Luktar som Jenka tuggummi eller som gubben säger "omklädningsrummet efter fotbollen" Hoppas det släpper snart, för det är inte kul att gå så där.

Helle : sa...

Rigtig god bedring til dig, håber du snart kommer dig. Jeg ved jo hvordan det er at have ondt i ryggen. Godt at du har nogle om dig til at hjælpe.