fredag 13 februari 2009

Jag har ändrat mig!

Ja, hur ofta gör jag inte det? Och hur ofta repar inte vi stickare upp det, vi nyss gjort eller någon UFO som bara ligger? Men nu handlar det om den s...bruna virkade sjalen, som inte riktigt ville något i mitt huvud, det fanns på något sätt ingen plan för den, så den "dog" i går kväll och fortsätter sitt liv "på andra sidan" i en annan sjal numera som en kant. Garnet är Tricolin, en blandning av lin(da: hör) och bomull, väldigt mjukt och varmt, och det känns både lätt och tungt på samma gång. Sjalen ska bli större, och den ska på något sätt få en överraskning, men jag vet ännu inte riktigt vad.

I dag ska vi åka till Stora Staden på eftermiddagen, så jag hoppas kunna få gå i lite affärer med garn och tyger, om inte Stora Kärleken tycker, att all tid ska gå åt till Byggmax, Bauhaus och dylikt. Jag har beställt ett stort bord ifrån vägg till vägg i min "boudoar", så jag får plats med symaskinen och allt plus några flera hyllor för det, som inte kan ligga på golvet. Jag har flera mindre lådor, som står på golvet med garn, som ska färgas, garn som ska nystas, garn som inte får plats i skåpet etc. Det skulle vara bra att få upp dem på hyllor, så det enkelt går att dammsuga, för är det något som det blir i ett syrum, så är det dammigt, trådigt och ja, ni vet hur. Så därför kanske jag inte får gå i någon affär, som jag tycker om utan måste prioritera att välja ut en bordsskiva!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hoppas du hittar det du vill ha och att det blir lite tid över för den viktiga affären också.

Strikkeheksen sa...

Heldigvis kan man jo altid skifte mening :-) Håber, det bliver som du vil ha´ det. Dejligt at få bordplads til alle projekterne :-)

Karin Grøn sa...

Altså sjalet ser da ok ud og som du selv siger er det varmt og med 10 gr nattefrost her, så tror jeg ikke man tænker på så meget andet.
Håber I fik en god tur

Helle : sa...

Ih bare det var mig som havde så meget plads til min symaskine og garn. Det havde jeg engang, nu må jeg indskrænke mig til en kommode og et bord, men det går nu også. Glæder mig til at se hvordan du får dit bord.

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin alla hjärtans dag och en fin helg! Ta hand om dig/Kramar från Tussegumman